Resklubben presenterar höstens fotbollsresor

Dela gärna!

Fotbollen kommer nu in i ett avgörande skede då det endast återstår fem omgångar av Allsvenskan 2013! Tre av dessa spelas på bortaplan och självklart skall vi vara många som stöttar grabbarna utanför Stockholm.

Det är alltså endast tre resor kvar innan den allsvenska säsongen är slut. Uppslutningen har varit under all kritik de senaste bortamatcherna, låt oss mobilisera och leverera ett grymt bortfölje till de återstående matcherna. DIF har för övrigt fyra (!) raka vinster på bortaplan. Boka omgående in följande tre datum och se DIF på plats i Halmstad, Kalmar och Växjö!

Halmstads BK – DIF 29 september kl. 15.00
Nästa bortamatch spelas på söndag och är en av två söndagsresor som är kvar. Spelplatsen är Halmstad som alltid varit ett populärt resmål och nu var ett par år sen vi hade chansen att besöka. Till Halmstad har vi många gånger levererat stora bortaföljen, låt oss göra det igen! Söndag och matchtstart kl. 15.00 gör att du hinner hem i god tid oavsett om du åker JK-buss eller på egen hand. Det är en självklarhet att åka dit på en skön söndagstripp med Djurgårdsfamiljen. I och med speldagen och prislappen på 300 spänn är undanflykterna få, om ens existerande för att haka på.

Kalmar FF – DIF 21 oktober kl. 19.00
Kalmar borta spelas på måndag 21 oktober. En måndagsmatch i Kalmar som du hinner ner till om du tar halvdag och åker snett. Här är det upp till bevis för ett av Sveriges bästa bortaföljen att leverera även fast det är måndag före lön. Reseklubben gör sitt till och bjuder på en skön bussresa för bara 250 kronor. Klart du ska åka dit!

Öster – DIF 3 november kl. 15.00
Sista resan för året spelas som vanligt på en söndag och många har redan bokat sin resa. Bland annat är en Haninge-buss fylld sedan långt tid tillbaka. Räkna med att Växjös pubar kommer tas över av Djurgårdare redan på lördag kväll. På sista bortamatchen bör alla vara på plats då det kommer att dröja många månader innan chansen att se DIF på bortaplan igen kommer. Missar du den här resan kommer du ångra dig hela vintern! Öster är nog ett av allsvenskans tråkigaste motstånd, men i år har de faktiskt en ny arena som till skillnad från den gamla inte liknar en krigsbunker. Självklart ska du dit, DIF-inviga arenan och sjunga fram DIF till årets sista seger! Priset är 250 kronor och anmälan kommer inom kort!

SKRIV UPP DIG TILL VÅRA RESOR HÄR!

Här har du 10 anledningar till varför du ska skriva upp dig redan idag:

  1. DIF förtjänar allt stöd de kan få för att avsluta denna säsong med en skön känsla – även på bortaplan!
  2. Det finns få känslor som är skönare än att sjunga ut motståndare på deras egen hemmaplan, vilket vi gör i 99 % av fallen.
  3. Du gör oss i Reseklubben lyckliga då ett riktigt fett bortafölje gör oss gladare än något annat.
  4. Du retar gallfeber på resten av Sverige som blir avundsjuka när vi gör det vi gör bäst – tar över andra städer.
  5. Du slipper stressa när du några dagar innan matchen kommer på att du så klart vill åka på resan.
  6. Du slipper stå samma dag som våra bussar rullar och tänka “fan jag vill ju åka med”.
  7. Du slipper veckan efter matchen deppa över att du inte hängde med på resan.
  8. Du bidrar till haussen eftersom när många är uppskrivna tidigt blir fler sugna på att åka med. Detta gäller även hemmamatcher. Det finns ingen anledning att inte gå och kolla på DIF så köp biljett och boka resa direkt när du har möjlighet.
  9. Du träffar massor med andra sköna djurgårdare som du lätt kan knyta band med. Flera av oss i Reseklubben har träffat våra idag närmaste vänner på just bortamatcher. Så även om du är själv – ÅK!
  10. Varje match med DIF är speciell och en upplevelse som du kommer minnas länge!

VI ÄR MED ER ÖVERALLT!