DIF – Åtvidaberg på söndag

Dela gärna!

Efter bragdsegern nere i Malmö, fjärde raka bortasegern förövrigt, är det nu dags att ta en trepoängare på hemmaplan mot Åtvidaberg! Vi ser fram emot en härlig fotbollssöndag med ny fin publiksiffra! Sjölund kommer avtackas, Högmo ska hyllas och det lär även höras att derbyt stundar..

Det är en mycket viktig match som spelas på söndag. Det är hemmaplan och vi hungrar efter att klättra i tabellen. Just nu är närmare 12 000 biljetter sålda och det kommer som vanligt att bli ett jävla drag på Stockholmsarenan! Detta är en uppvärmning inför derbyt, och det ska höras att det nalkas en historisk match. Seger på söndag skulle dessutom i princip säkra allsvenskt kontrakt 2014, och vi får inte glömma att det i det närmaste är ett mirakel med tanke på hur tabellen såg ut efter sju omgångar. Vi var var totalt utdömda och i kris, nu ser det onekligen ljust ut! Vi har haft lätt mot topplagen i år men svårt mot mitten- och bottenlagen, men på söndag ska vi fan vända på det och ta en seger mot strögänget från den lilla, lilla staden.

KÖP DIN BILJETT HÄR!

Hylla Högmo och Daja!

Det blåser som sagt betydligt positivare vindar om Blåränderna just nu. En stark höst kan göra att vi klättrar från totalt sist i tabellen till en bättre placering än på många år. Det finns en man från Norge vid namn Per Mathias Högmo som har varit drivkraften till vändningen och är källan till den positiva känslan inom föreningen just nu. I nuläget förhandlar Per Messias om en förlängning i DIF – och det är något varenda blårandig själ önskar nu. På söndag har vi möjlighet att visa vår uppskattning till mannen som räddat DIF fotbolls framtid.

Vi ska även hylla en spelare i motståndarlaget. Daniel Sjölund har redan fått en hyllning av oss supportrar, men DIF vill göra en värdig avtackning även på hemmaplan och det är något vi vill hjälpa till med. Stå upp för Sjölund och hylla en spelare med 10 fantastiska år i DIF!

SJUNG FÖR GAMLA DJURGÅR’N NU!