Hjälp Sofialäktaren tifo inför derbyt

Dela gärna!

På torsdag väntar det första hemmaderbyt på många år och det är ett av de mest upphaussade på länge. Sofialäktaren tifo arbetar hårt med att ge derbyt den inramning det förtjänar och kommer att behöva hjälp från Djurgårdsfamiljen. Vi kommer att ha tre öppna tifofix inför derbyt och vi ser gärna att så många som möjligt kommer och hjälper till.

Söndag 9-14 på Tele2
Onsdag 18-23 på Tele2
Torsdag 8-12 på Tele2
(Ingång sker genom personalentrén under den södra läktaren)

Vi har 20 stycken åtråvärda klackbiljetter till derbyt, som vi ger till de som behöver och gjort sig förtjänta av det. Är du i behov av biljett, maila ditt namn och telefonnummer till [email protected]. Se dessutom till att dyka upp följande tider och visa att du förtjänar en biljett.

tifofix