DIFpodden #19 – Derbypodd

Dela gärna!

DIFpodden 19 Derbypodd

I avsnitt 19 har vi så kommit fram till Derbypodden! Om bara tre dagar är det dags för ett av de mest haussade derbyna i mannaminne. Matchen har varit slutsåld i drygt en månads tid och med tanke på förra veckans bajenincident på Stockholmsarenan kommer mer fokus än någonsin att finnas på allt från säkerhet till polisnotor och så klart även sportsligt. DIF har chansen att spela bort gnaget från guldstriden och ta sig upp ett antal placeringar i tabellen om det vill sig väl. Prijovics medverkan är fortfarande oklar, men vi vet att Erton är avstängd. Ikväll spelar gnaget match mot IFK Göteborg och har tre nyckelspelare som riskerar avstängning vid gult kort.

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det, fortsätt följa oss på twitter och gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: