Tidig samling och marsch till derbyt!

Dela gärna!

Imorgon smäller det. Årets match kallar vissa det, för många av oss är det mer än så. För att göra denna dag så fet och råttkrossande som möjligt vill vi uppmana samtliga att vara inne på läktarna tidigt!

Vi behöver knappt poängtera att vi inte behöver poängtera vad denna match har för betydelse för oss. Imorgon gäller det att vi presterar på max. Hela Sverige vet att Djurgårdsfamiljen har en växel som är högre än alla andra, att vi har en högstanivå på vår sång som ingen kommer i närheten av. Nu gäller det för oss att plocka fram den. För att göra detta och få alla att tagga till max, och lite till, vill vi uppmana samtliga att vara på läktarna tidigt och ladda upp.

JK, UCS och Sofialäktaren tifo vill uppmana samtliga att samlas vid Globentorget 17.45 för gemensam avgång till arenan.

Vi ska visa redan från det att arenan öppnas 17.00 vems hemmaplan detta är. Vi vill att Sofialäktaren är sprängfylld med blåränder långt innan matchstart för att sjunga upp! Innan matchen samlas vi i Globenområdet eller på Östra station (läs mer om samlingen här).

KOM TIDIGT OCH SJUNG UPP!