Björklöven 23 november – tusenmannainvasion!

Dela gärna!

Den 23 november är det dags för något vi har väntat på i många år – Björklöven borta! Ett riktigt klassikermöte och vi ska precis som förr om åren invadera Umeå med Järnkaminer!

För första gången på 12 år möter vi Björklöven borta, dessutom på en lördag! Närmare bestämt den 23 november. Vi har blivit tilldelade hela 1000 biljetter till matchen och dessa ska utnyttjas till max! Biljetterna köper du via vårt bokningssytem för 120 kronor. Där kan du samtidigt även skriva upp dig på våra bussar för endast 350 kronor! Många har redan bokat helhelg i staden och det kommer bli riktigt grymt party där uppe!

Biljetterna köper du som sagt på länken ovan för 120 kronor. Kryssa i rutan “Matchbiljett Björklöven” om du bara ska ha matchbiljett samt “Bussresa Björklöven” om du också vill ha en plats på våra bussar. SAMTLIGA bokar biljetter hemma vid datorn, man kan alltså inte köpa biljetterna i vårt bås eller på arenan den 23 november. Detta gäller både landsort och oss från Stockholm. Den PDF-biljett som sedan skickas till din mail är matchbiljetten och denna måste skrivas ut.

Bussarna åker från Klocktornet natten till lördag 02.00 den 23 november.

SKRIV UPP DIG OCH KÖP MATCHBILJETT HÄR!

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 23 november
Resmål: Umeå
Arena: Umeå arena
Pris: 350 kronor
Restid: ca. 11 timmar
Avresa: 02.00
Ankomst: ca. 13.00
Matchstart: 16.00
Hemkomst: ca. 06.00
Resväg: Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad så ska vi försöka lösa det.

Pub
Vi återkommer inom kort!

Matchbiljett
Biljetterna köper du som sagt på länken ovan för 120 kronor. Kryssa i rutan “Matchbiljett Björklöven” om du bara ska ha matchbiljett samt “Bussresa Björklöven” om du också vill ha en plats på våra bussar. SAMTLIGA bokar biljetter hemma vid datorn, man kan alltså inte köpa biljetterna i vårt bås eller på arenan den 23 november. Detta gäller både landsort och oss från Stockholm. Den PDF-biljett som sedan skickas till din mail är matchbiljetten och denna måste skrivas ut.

ÅK TILL BJÖRKLÖVEN LÖRDAG 23 NOV!