Löning – så bör du spendera dina pengar

Dela gärna!

Innan du hinner göra något dumt eller “vuxet” med denna månadslön vill vi att du läser denna text och tänker om.

1. Köp biljett till DIF – IFK Göteborg!

På söndag den 6 oktober kommer glennarna på besök och det är revansch för cupfinalen som gäller. Hela Djurgårdsfamiljen ska prestera maximalt den här matchen och sjunga tillbaka dem ner till avgrunden av landet! Se till att köpa biljett och sprida surret redan nu! Läs mer om matchen och köp plåt HÄR!

2. Skänk pengar till Sofialäktaren tifo!

Tifot på derbyt var sannerligen magnifikt! För att våra grymma tifograbbar ska kunna fortsätta på det spåret behövs en starkare ekonomi. Kasta en slant i deras hinkar på våra hemmamatcher eller sätt in ditt bidrag, litet som stort, på deras plusgirokonto 662790-5!

4. Köp storklackkortet!

Djurgården Hockey och Järnkaminerna har valt ut matcher under säsongen där vi satsar på att ha en 2500-mannaklack. Matcherna är utvalda utifrån när vi tror att vi kan skapa bästa inramningen och vi har försökt få bra spridning under säsongen. Priset är 750 kr (575:- som medlem i JK). Ordinarie pris för matcherna är 1 120 kr. Läs mer och köp kortet HÄR!

5. Skriv upp dig och köp biljett till Björklöven!

Den 23 november är det dags för något vi har väntat på i många år – Björklöven borta! Ett riktigt klassikermöte och vi ska precis som förr om åren invadera Umeå med Järnkaminer! Läs mer om matchen, skriv upp dig på våra bussar och köp din matchbiljett HÄR!

6. Köp vår nya derbytisha!

Till derbyt släppte vi en ny t-shirt inspirerad av en av våra mest kända ramsor “Vi är inte aik”. Spana in den HÄR och köp den i våra souvenirbås på våra hemmamtcher.

PENGAR SKA LÄGGAS PÅ DIF!