Göteborg på söndag – fyll Sofialäktaren!

Dela gärna!

På söndag tar vi emot IFK Göteborg klockan 15.00 på Stockholmsarenan. Vi ska hjälpa vårt formtoppade DIF att krossa de förgäves guldjagande gubbarna!

DIF spelar riktigt bra för tillfället och radar upp vinster på löpande band. Vår nyligen landslagsuttagna målvakt har tillsammans med vår rekordunga backlinje släppt in tre mål de senaste fem matcherna, vårt mittfält har med Chibsah i spetsen blivit till en riktig maskin och vår anfallstrio gör det riktigt svårt för Högmo att bänka någon av dem. Det ska bli riktigt intressant att se om DIF kan fortsätta sin fina svit och välta ännu en guldkandidat.

Djurgårdsfamiljen ska återigen visa varför många just nu kallar oss Sveriges bästa publik. Samtidigt som glennarna sitter hemma och river tidningspapper till deras tifon laddar vi för en riktigt grym insats på läktaren. I derbyt skenade många ramsor iväg och dog ut snabbt vilket inte är OK! Om det berodde på övertaggning eller att folk inte vet hur våra ramsor ska sjungas vet vi inte, men det är skärpning från och med nu som gäller!  Vi ska skapa en riktigt fet ljudkuliss som blåser tupéerna av de bakdelsresiderande!

KÖP BILJETT HÄR – NU!

Det ryktas om att glennarna kommer upp med en del folk vilket vi välkomnar då det alltid är roligt med lag som tror att de kan utmana oss på våra hemmaläktare. En del av dem åker upp redan dagen innan så var inte förvånad om du ser små grupper med oförskämda, överviktiga och fiskluktande gubbar ute på stan redan på lördag kväll. Vårt festande börjar på Östra station, Berit kör återigen bussar från Östra station till Stockholmsarenan. 40 kronor kostar dem och de rullar 14.00 från Östra direkt till arenan. Du bokar en plats på restaurangens telefonnummer 08-6120014. Om du vill sitta närmare arenan går även det bra.

SÄG ÄR DET KONSTIGT ATT MAN HATAR GÖTEBORG?

1186164_10151937652981354_1465850593_n