Dags att hylla "Otto" på säsongens första lördagsmatch

Dela gärna!

På lördag tar DIF emot Björklöven på Hovet och det finns en hel del att berätta om inför matchen. Vi har samlat allt.

HYLLA OTTO

Kristofer Ottosson är kanske den mest lojala Djurgårdsspelaren på den här sidan millennieskiftet. Eller kanske, han är det definitivt. På lördagens match ska han hyllas av så många djurgårdare som möjligt. Bara det är värt biljettpengen. Han spelade i sin moderklubb Djurgården i 19 säsonger – från början till slutet av karriären. Hylla Otto!

Storklackskortet

Matchen är även den första av sju som ingår i storklackskortet. Kortet, som fortfarande finns till försäljning, kostar bara 575 kronor för JK:s medlemmar. Då får man totalt sju matcher, bland annat JK-dagen mot Timrå den 6 januari.

Om du bara vill ha lösbiljetter till lördagens match – köp det här.

Träffas på En Arena

Precis som vanligt när DIF spelar håller gamla WKB, numera En Arena, öppet för alla djurgårdare. Kom dit, ta något gott att dricka, käka en bit mat och sjung upp med alla andra. En Arena ligger på Palmfeltsvägen 1, mitt emot Globens t-banestation.

“En dag för Djurgår’n”

Lördagen innebär också Djurgårdshjälpens evenemang “En dag för Djurgår’n”. Flera olika aktiviteter kommer att hållas, men kräver förköp. Till efterfesten, där bland annat Coca Carola spelar, på En Arena kommer det dock att finnas direktinsläpp för 100 kronor. Alla intäkter under dagen går till Djurgårdshjälpens insamling för att stärka spelartruppen i DIF Hockey. Här finns mer information om “En dag för Djurgår’n”.

Skärpning!

Klacken har efter en stark premiär gått ned sig rejält i de två senaste matcherna. Det är mumlande, låg nivå på sånger och ett ständigt upprepande av exempelvis “Den som inte hoppar…”. Vi har en fantastisk sångskatt, vi är röststarka och vi är bäst i Sverige. Men nu är det fan dags att visa det också. Vänta inte på att någon annan ska dra igång allt – kör stenhårt själva! Det räcker att vara tio-femton personer för att få en sång att sätta sig i resten av klacken.

SJUNG FÖR GAMLA DJURGÅR’N

1383570_10151634808356478_1143449373_n