Kalmar borta på måndag – häng med!

Dela gärna!

På måndag spelar DIF sin nästsista bortamatch för säsongen – häng med på en skön tripp till Kalmar!

En vardagsbortamatch precis innan lön är inget optimalt läge för ett stort bortafölje. Våra grabbar på planen förtjänar dock allt stöd de kan få och vi ska sluta upp bakom DIF de tre sista allsvenska matcherna 2013! Reseklubben gör sitt och bjuder på bussresa för bara 250 kronor. Klart du ska åka med! Kalmar borta är en av de mest underskattade bortamatcherna och brukar allt som oftast bli väldigt lyckade. Du hinner ner till Kalmar från Stockholm om du tar en ledig halvdag på jobbet. Du som inte bor i Stockholm men är sugen på att åka på matchen vill vi uppmana att åka på egen hand och möta upp oss 08:or på Larmtorget.

Bussen åker från Klocktornet klockan 11.00 ner till Kalmar och en plats kostar som sagt endast 250 spänn.

SKRIV UPP DIG HÄR! 

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera en dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 21 oktober
Resmål: Kalmar
Arena: Guldfågel arena
Pris: 250 kronor
Restid: ca. 6 timmar
Avresa: 11.00
Ankomst: ca. 17.00
Matchstart: 19.00
Hemkomst: ca. 03.00
Resväg: Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad så ska vi försöka lösa det.

Pub
Vi kommer att släppa alla resenärer på Larmtorget där det finns flera pubar att välja mellan. Klockan 18.15 är det återsamling vid bussen som tar oss till arenan.

Matchbiljett
Matchbiljett ingår inte i priset för bussresan utan denna måste du fixa själv. En biljett på Borta stå kostar 90 kronor för ungdomar upp till 17 år och 180 kronor för övriga och du köper dem här (länk). Du kan även köpa direktinsläpp vid arenan men då tillkommer en avgift på 10 kronor.

1968b171ca51ff78d239d75bf69c7c21