DIFpodden #20 – EEEEMMIIIIIIIL!

Dela gärna!

DIF_Tele2arena

I avsnitt 20 har vi fått celebert besök av Emil Bergströms pappa Björn som är med och berättar allt om grabben. Vi blir gästade av Björn Johnsson, känd från 08-fotboll. Sist men inte minst är vår käre panelmedlem Jens med och surrar om kalla korvbröd. Vi går igenom matcherna mot aik, halmstad och Göteborg. Mats Jonson kommer in och förklarar vad som gick fel i senaste derbyt och vad vi nu har lärt oss.

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det, fortsätt följa oss på twitter och gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: