DIF behöver ditt stöd – kom till Hovet ikväll!

Dela gärna!

Landslagsuppehåll i fotbollen och tio dagar till nästa hemmamatch i hockeyn. Det är klart du ska vara på plats på Hovet ikväll!Efter två snöpliga poängtapp mot Karlskrona och Asplöven vänder DIF Hockey hem till Hovet igen. Den här gången blir det i blåa tröjor som spelarna gör entré på isen – kanske kan det vara början på succén? DIF ligger tätt bakom topplagen i tabellen och nosar. Vid vinst med ett par mål kan man klättra ända till andraplatsen i tabellen!

Kom till Hovet när DIF möter Helsingborgsdanskarna Rögle i ett tämligen klassiskt möte för Hockeyallsvenskan. Publiken kan vara den faktor som avgör jämna matcher likt de senaste, så vi på läktarna har en viktig roll att spela!

Biljetter till matchen köper du på HÄR, DIF Hockeys butik i Globen Shopping eller biljettkassorna utanför Globen.

Precis som vanligt har En Arena öppet, kom förbi och ladda upp inför matchen.

Innan nedsläpp och i periodpauserna kan du köpa våra senaste souvenirer, bli medlem i Järnkaminerna och skriva upp dig på exempelvis Öster, Kalmar och Björklöven borta (matchbiljetter till denna match köps dock endast via JK.se) i vårt souvenirbås som du hittar bakom A15-A18.

DJUUUUUUUUU