Över 15 000 sålda till DIF-Gefle!

Dela gärna!

Söndag blir en heldag för hela Djurgårdsfamiljen när både fotboll och hockey står på schemat. DIF har sett till så att man har chansen att se båda matcherna efter varandra.

Dagen börjar med fotboll när DIF tar emot Gefle på Stockholmsarenan för årets sista hemmamatch. Matchen börjar klockan 15.00 och över 15 000 biljetter är sålda. Snacket om denna match har pågått länge och alla är taggade på att avsluta hemmasäsongen med en läktaruppvisning! Har du inte köpt biljett ännu är det hög tid för det då de bästa platserna på arenan börjar ta slut. En biljett till Sofialäktaren kostar som vanligt grymma 100 kronor och den ska vi fylla. Låt oss avsluta hemmasäsongen på topp!

KÖP FOTBOLLSBILJETT HÄR

Söndagen innehåller som alla vet även en hockeymatch som spelas efter fotbollen bara några hundra meter från Stockholmsarenan. DIF möter Malmö på Hovet klockan 18.00 och Hovet går mot slutsålt! Över 7000 biljetter är sålda och i klacken finns det ett fåtal biljetter kvar. DIF har börjat säsongen bra och bara tre poäng skiljer laget från andraplatsen i den haltande tabellen. Nu fyller vi Hovet och sjunger tillsammans upp DIF mot kvalserien!

KÖP HOCKEYBILJETT HÄR!

DIF är kända för att ha väldigt starkt publikstöd i både hockey och fotboll. Denna söndag är något väldigt unikt. Sammanlagt är över 22 000 biljetter sålda till de båda matcherna. Djurgårdsfamiljen ska två gånger på en dag visa vilka som har Sveriges bästa supportrar! Slut upp bakom DIF och köp din biljett!

DJUUUUUUUUUU!