Ta på dig halsduken!

Dela gärna!

Vi uppmanar till ett fett halsdukshav på söndag.

På söndag är det dags för DIF:s sista hemmamatch för den här händelserika säsongen, när Gefle kommer på besök.

Det ser ut att bli välfyllt på Stockholmsarenan och vi ska förstås ge Djurgår’n en värdig inramning som avslutning. Sofialäktaren tifo, UCS och Järnkaminerna uppmanar alla Djurgårdare som ska gå på matchen att ta med sig sin halsduk för att under inmarsch och Sjung för gamla Djurgården bidra till att bilda ett klassiskt halsdukshav.

Har du av någon konstig anledning ingen halsduk? Skynda dig då till DIF-shopen där det finns ett stort utbud och införskaffa en, eller köp av JK på matchdag.

Detta är obligatoriskt!

Sofia tifo har även en sedelkampanj på matchen. De stora tifona under den här säsongen har kostat mycket och det är av yttersta vikt att det kommer in mycket pengar inför vinterupphållet, så att planeringen inför nästa säsong kan börja i god tid.

Ta med dig halsduken och skänk en sedel i tifohinken!

/Sofialäktaren tifo, UCS, Järnkaminerna