Björklöven borta – all info

Dela gärna!

Idag är det äntligen dags – Björklöven borta! Vi har sålt närmare 400 biljetter till vår bortasektion, om du inte har köpt biljett än kan du göra det i anslutning till vår sektion för 100 kronor KONTANT.

För första gången på 12 år möter vi Björklöven på bortais! Vi har i nuläget sålt närmare 400 biljetter till vår bortasektion och fler blir det. Du kan antingen köpa biljett i anslutning till vår sektion för 100 kronor (ENDAST KONTANT BETALNING) eller via vårt bokningssytem för 120 kronor. Du behöver inte vara medlem i JK för att köpa biljett till vår läktarsektion. Många har bokat helhelg i staden och det kommer bli riktigt grymt party där uppe!

KÖP MATCHBILJETT HÄR!

Datum: 23 november
Resmål: Umeå
Arena: Umeå arena
Pris: 350 kronor
Restid: ca. 11 timmar
Avresa: 02.00
Ankomst: ca. 13.00
Matchstart: 16.00
Hemkomst: ca. 06.00

Pub
Schlagerklubben på Västra Norrlandsgatan 5 (samma hus som O’learys) är pub för dagen. Det kommer att finnas buffé lagom till ankomst för de som är hungriga för 150 kronor. För 180 kronor får de även en ölbärs som tilltugg.

Matchbiljett
Biljetterna köper du som sagt på länken ovan för 120 kronor. Kryssa i rutan “Matchbiljett Björklöven”. Den PDF-biljett som sedan skickas till din mail är matchbiljetten och denna måste skrivas ut.

På matchdagen går det att köpa direktinsläpp vid arenan för 100 kronor. ENDAST KONTANT BETALNING.

Info om arenan från Björklöven och Umeåpolisen

“T3 Center ligger ca 3km utanför centrala Umeå, på Tegsvägen i vår södra stadsdel. Vistas man i Umeå centrum tar det ca 30-35 minuter att promenera till arenan.

Mer information om T3 center hittar ni på http://www.evenemang.se/arena/umea-arena.html

Bortasektionen ligger på arenaskissens övre del, läktare N, M och L men kommer under denna match benämnas som enbart N. För gäster nås läktaren endast via entrén på sektion N och arenan öppnar kl 15.00.

Arrangören tillhandahåller parkeringsmöjligheter exklusivt för Djurgårdare i närheten av insläppet med bra kapacitet. Det som krävs är att man kan uppvisa att man är Djurgårdare i form av matchbiljett eller medlemskap etc.”

VI ÄR MED ER ÖVERALLT!