ET-slutspelet i Berlin 19-22 december

Dela gärna!

Efter en grym försäsong i European Trophy fick vi hastigt och väldigt lustigt en bonusresa i december. Berlin borta!

Djurgår’ns starka försäsong resulterade i avancemang till slutspelet i European Trophy som spelas i Berlin den 19-22 december! DIF kommer att spela i Grupp B tillsammans med Luleå och finska JYP. I Grupp A återfinns Färjestad, Frölunda och värdlaget Eisbären Berlin.

Biljetter till matchen finns nu att köpa! Läs mer HÄR!

DIF:s matcher

19/12 17.00
DIF-JYP (Sportforum Berlin)

21/12 17.00
Luleå-DIF (O2 World)

Finalen spelas mellan gruppvinnarna klockan 20.15 på söndagen den 22/12 i O2 World.

Vi kan konstatera att intresset för den här trippen är mycket stort. Järnkaminerna undersöker i detta nu olika resalternativ och info om biljetter. Vi ska givetvis försöka greja en egen Djurgårdspub där nere för de dagar vi är där. Håll utkik på hemsidan för mera information!

Bokar du egen resa rekommenderar vi dig att boka hotell i och omkring ”Alexanderplatz” som ligger på ett humant avstånd från O2 Arena. Där finns även ett flertal barer och pubar som under dessa dagar kommer intas av Djurgårdare.

Flygbolag som flyger till Berlin är bland andra:

Air Berlin
Ryanair
Norweigan
SAS
Lufthansa

Bila gör du enklast via Helsingborg-Helsingör och sen färja Rödby-Puttgarden, alternativt bron över vid Malmö och sen färja till antingen Rostock eller Puttgarden.

Man kan åka färja från Göteborg till Kiel eller från Trelleborg/Malmö till Travemunde och sen åka bil eller tåg därifrån.

Hotell runt Alexanderplatz finns alltifrån rätt så jävla billigt till ungefär ganska dyrt och du bokar via valfri hotellbokningsajt.

Om JK får fram nåt bra resalternativ så kommer dessa INTE innehålla hotell utan dessa får man boka själva.

Missa inte 19-22 dec i Berlin, det kommer bli en gul-röd-blå fest utöver det vanliga.