Resa till Berlin!

Dela gärna!

Järnkaminerna har under en längre tid undersökt både tåg, buss och flygresa till slutspelet i European Trophy i Berlin. Tyvärr har vi ej möjlighet att fixa tåg, flyg eller båt. Men här kan vi ge er som är lite yngre eller har en liten plånbok ett riktigt billigt alternativ. För endast 500 kronor får du bussresa tur och retur till Berlin i fyra dagar! I priset ingår transporten tur och retur, matchbiljetter och hotell fixar dock inte JK utan det får man ordna själv.

Vi startar på kvällen den 18 december runt 18.00 från Stockholms Stadion och är åter i Stockholm på eftermiddagen/kvällen den 23 december. Lång bussresa kan tyckas men det är de här resorna som tenderar att bli riktigt legendariska. Fråga grabbarna som gjorde bussresan till Düsseldorf och dåvarande Europacupens slutspel om trippen var tråkig.. Priset gäller för de 100 första platserna, efter det kommer priset att höjas.

Priset är som sagt 500 kronor och du SKRIVER UPP DIG HÄR!

Biljett info hittar du HÄR!

Resan i detalj

Avresa från Stockholms Stadion onsdagen den 18 december runt klockan 18.00. Vi åker E4 ner mot Helsingborg så det går alldeles utmärkt att hoppa på efter vägen om man vill det. Från Helsingborg åker vi färja till Helsingör och sedan vidare ner genom danmark till Gedser för att på nytt ta färja till Rostock i Tyskland. Vi beräknas vara framme i Berlin runt 13-tiden på torsdagen.

Vi räknar iskallt med att våra Järnkaminer på isen spelar skjortan av både finnar och skoterraggare och sedan spelar final på söndagen den 22 december klockan 20.15 i O2 arena. Hemresa sker då direkt efter matchen. Vi beräknas sedan vara i Stockholm någon gång på kvällen den 23 december.

Onsdag 18 dec – Avresa från Stockholms Stadion vid c:a 18

Torsdag  19 dec – Ankomst Berlin c:a 13.00

Torsdag 19 dec 17.00 – JYP Jyväskylä – DIF Sportforum

Fredag 20 dec – Spelledigt

Lördag 21 dec 17.00 – DIF – Luleå O2 World Arena

Söndag 22 dec 20.15 – Final O2 World Arena

Söndag 22 dec – Hemresa direkt efter match

Måndag 23 dec – Hemkomst Stockholm på kvällen

Observera att matchbiljetter och hotell ordnar du själv, priset 500 kronor. gäller alltså enbart för själva resan.

Vi jobbar på att fixa en DIF-pub där nere och återkommer när vi vet mer.

ALLA TILL BERLIN!