Biljettinformation: European Trophy i Berlin

Dela gärna!

Har du köpt biljett? Ska du köpa biljett? Här är allt du behöver veta om matchbiljetter inför resan till Berlin.

Biljetterna till European Trophy är i skrivande stund på väg från Tyskland till Stockholm. Så fort de kommer hit och är packade går vi och DIF ut med information om hur ni går till väga för att hämta ut dem.

Biljettutlämning

Sker så fort biljetterna har anlänt och packats. Information kommer på difhockey.se när biljetterna finns i hockeybutiken. DIF kommer att påskynda processen så mycket vi kan så att ni kan hämta ut biljetterna så snart det bara går.

Ni utanför Stockholm som har bokat frakt av biljetterna kommer att prioriteras med tanke på den extra leveranstiden.

Till er som bokat på övre sektionen

Arrangören har beslutat att stänga den övre läktaren i o2 World. Det innebär att ni som köpt biljetter på övre sektionen i stället kommer att få biljetter till nedre läktaren. Merparten kommer att placeras på samma sektion som övriga djurgårdare medan ett fåtal placeras på rad 22-23 på sektionen intill. Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta orsakar.

För er som ännu ej har biljett

Bokningen via difhockey.se är stängd och ni köper numera biljetter till ordinarie pris via o2 World/Eventim. För information om leverans av dessa biljetter, se respektive bokningssida. Du kan alltså inte hämta ut dessa biljetter genom DIF Hockey.

Biljettpaket alla matcher

http://www.o2world.com/red_bulls_salute/red_bulls_salute_tickets/djurgarden.htm

Dagsbiljett inkl JYP-Djurgården

http://www.eventim.de/tickets.html?fun=evdetail&affiliate=OVC&doc=evdetailb&key=1035005$3342067

Dagsbiljett Djurgården-Luleå

http://www.eventim.de/tickets.html?fun=evdetail&affiliate=ovc&doc=evdetailb&key=1035005$3478370&language=en