Storsamling på En Arena inför fredagsmatchen

Dela gärna!

Vi uppmanar samtliga Djurgårdare som innehar krogålder att samlas upp på En Arena innan matchen från 16.00 inför DIF-Oskarshamn. Det bjuds på både ölsläpp och Sofialäktaren-trailer!

Patric på En Arena låter hälsa att det erbjuds julbord inklusive en öl och en snaps för endast 200 kronor. Detta är releasedagen för En Arenas eget DIF-öl ”För evigt trogen” där en viss peng går tillbaka till Djurgårdsfamiljen.

Klockan 18.00 kommer det att visas ett sex minuter långt smakprov från Sofialäktarenfilmen som blickar tillbaka på läktaråret i fotbollen 2013, med fokus på ultras- och tifoscenen. Klippet kommer även att visas efter matchen vid 21.30.

Det går också att köpa biljett till releasefesten för Sofialäktaren 2013, som hålls efter årsskiftet. Pris: 100 kronor för fest, 150 kronor för fest och dvd.

Förutom att äta julbord och titta på smakprovet hoppas vi på att alla sjunger upp sig rejält inför matchen. För er som inte innehar krogålder ses vi på Hovets kortsida runt 18.30.

Efter matchen uppmanar vi till återsamling för alla på En arena för att fira segern(?), dricka massor av den nya ölen och ha en allmänt trevlig luciafredag i Djurgårn’s tecken. Det kommer även bjudas på lite andra saker efter matchen, bland annat så uppträder bandet Hysterica.

Releasefest 13.12