Köp säsongskort till säsongen 2014!

Dela gärna!

Säsongen 2014 är vår första hela säsong på Stockholmsarenan. Vi lovar att du inte kommer vilja missa en endaste match. Därför bör du skaffa säsongskort!

Sofialäktaren skapade tillsammans med sittplats stundtals ett sjukt drag på Stockholmsarenan under förra säsongen. Vi har börjat hitta till rätta i vår nya hemmaborg. Från den nordvästra delen av arenan ner till slakthuskurvan, via Sofialäktaren och bort till den sydöstra kurvan har vi skapat en grym enhet som börjar bli en mardröm för motståndare att slå en hörna, ta ett inkast eller ens en löpning. Vi ska bygga vidare på detta och skapa en ännu bättre stämning under nästa säsong. Köp säsongskort 2014 och var en del av Sveriges bästa publik!

Hade du säsongkort 2013 och vill förlänga? Tryck då HÄR!

Hade du inte säsongskort 2013 men vill ha det 2014? Tryck då HÄR!

Första gången loggar du in med din e-postadress. Skulle du få problem att logga in eller vill ha personlig service kontaktar du Globe Arenas Callcenter på telefon 08-409 166 33 eller besöker deras biljettkassor. Öppettiderna är måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag-söndag 10.00-14.00. Röda dagar är det stängt. Du betalar säsongsbiljetten direkt vid köpet – du kan alltså inte boka biljetter och betalas senare.

  • Priser för säsongskort 2014 hittar du HÄR
  • Vi har nu öppnat medlemsuppskrivningen i JK för nästa år! Du kan antingen köpa säsongskort i klacken innan du blir medlem eller i omvänd ordning, bara du kan uppvisa medlemsbevis när du hämtar ut säsongskortet i vår. Bli medlem i Järnkaminerna 2014 HÄR! Vill du mot förmodan inte bli medlem i Järnkaminerna men ändå ha säsongskort i klacken går det för priset 1 650 kronor
  • Lathund för hur det nya biljettsystemet fungerar och hur du köper ditt säsongskort hittar du HÄR
  • Har du frågor om säsongskort i klacken? Läs då vår FAQ där vi svarar på de vanligaste frågorna. Har du fler frågor om klacken eller säsongskort på sittplats kan du mejla oss på [email protected] eller till DIF på mejl [email protected]
  • Du kan även köpa Kombikortet som ger dig säsongskort till säsongen 2014 i fotboll och säsongen 2014/2015 i hockey inklusive ett medlemskap i JK

Du är väl medlem i Järnkaminerna 2014? Om inte, köp ditt medlemskap HÄR eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey.