JK-dagen 6/1 – ALLA till Hovet

Dela gärna!

På trettondagen är det dags för Järnkaminernas dag i hockeyn – DIF möter Timrå på Hovet! Vi lovar att du inte vill missa detta.

Den senaste tiden har varit turbulent kring DIF Hockey, både på och utanför isen. Men oavsett vad som händer så är det den 6 januari dags att visa upp vad verklig läktarkultur innebär. Den kultur och stämning som vi alla vill ha på Hovets ståplatsläktare – varje match.

Vi ska visa hur bra det kan vara när Djurgårdsfamiljen samlar sig på riktigt. Du vill inte låta dig själv missa den här matchen – den här chansen.

Inom kort återkommer vi med mer information vad gäller samling före och efter matchen. Det du behöver veta just nu är följande:

1. KÖP BILJETT (här: http://www2.difhockey.se/biljettkategorier.php?typ=klack)

2. Hetsa alla polare!

3. Köp biljetter till polare som är svårövertalade – en perfekt julklapp.

Billigare för medlemmar

Till matchen finns det ett medlemserbjudande för JK:s och DIF Hockeys medlemmar. Två klackbiljetter kostar 260 kronor i stället för 320 kronor.

Köp paketet här!

(JK-medlemskap för antingen 2013 eller 2014 gäller)

Samling på En Arena

Järnkaminerna uppmanar törstiga djurgårdare att samlas på En Arena inför matchen. Mat och dryck finns att köpa, bland annat djurgårdsölen “För evigt trogen” där delar av kostnaden går till Djurgårdsfamiljen.

En Arena håller även öppet efter matchen fram till cirka 22.00.

Hylla Linkan!

Inför nedsläpp kommer ingen mindre än Fredrik “Linkan” Bremberg tackas av för sina 16 säsonger i DIF-tröjan. Kom till Hovet i tid för att hylla mannen med världens bästa handleder.

Järnkaminernas dag – DIF-Timrå 6/1. Då firar vi in ett nytt hockeyår.