Releasefest Sofialäktaren 2013 på lördag!

Dela gärna!

På lördag är det för tredje året i rad dags för Sofialäktarens DVD-releasefest! Filmen skildrar Djurgårdens supporterkultur under 2013 med fokus på ultras- och tifoscenen.

Festen äger rum på En Arena vid Globens tunnelbana. Insläpp sker från 19.00 och filmen visas från 20.00. Du får tag i din biljett på DIF:s träningsmatch på Stadshagen tidigare på dagen. Pris: 100 kr för biljett eller 150 för biljett och DVD.

De tidigare årgångarnas fester har varit väldigt uppskattade och målet är att denna ska bli både mer välbesökt och roligare än någonsin. Vad kan vara bättre än att tillsammans med resten av Djurgårdsfamiljen, blicka tillbaka och minnas fotbollssäsongen? Stängning sker först 03.00 och mat och dryck serveras på plats så du kan festa hela natten lång.

Om du inte kan närvara under festkvällen går det bra att förhandsbeställa filmen och få den hemskickad efter releasefesten.

Spana in den feta trailern till DVD:n HÄR, köp säsongskort och börja tagga för 2014!