Fyll Sofialäktaren – köp säsongskort!

Dela gärna!

Säsongskorten till Sofialäktaren 2014 är släppta. Köp nu och var en del av Sveriges tyngsta ståplats!

Säsongen 2014 är igång! Nu öser vi på ända fram till premiären och ser till att sälja ut Sofialäktaren med säsongskort! Vi ska slå alla tiders jävla rekord i säsongskort. Se till att köpa på en gång så bidrar du till den hausse vi håller på att bygga upp till säsongen!

Säsongs 2014 blir vår första hela säsong på Stockholmsarenan. Sofialäktaren ska precis som förra året var fylld till bristningsgränsen varenda match. Både du och vi vet att du kommer att gå på så många matcher att det kommer vara värt det. Dessutom är priset sjukt grymt! För medlemmar i Järnkaminerna 2014 kostar det endast 1 050 kronor (ungdomar upp till 20 år, studenter och pensionärer) och 1 200 kronor för övriga. Du kan antingen köpa säsongskort innan du blir medlem eller i omvänd ordning, bara du kan uppvisa medlemsbevis (kort eller mailbekräftelse) när du hämtar ut säsongskortet i vår. Bli medlem i Järnkaminerna 2014 HÄR! Vill du mot förmodan inte bli medlem i Järnkaminerna men ändå ha säsongskort går det för priset 1 650 kronor.

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR!

Förra säsongen var klacken välfylld i samtliga hemmamatcher, men det såldes inte särskilt många säsongskort. De flesta köpte lösbiljetter istället. Med säsongskort slipper du inför varje match åka in tidigare till arenan och söka efter biljett. Du får då en plåt till samtliga allsvenska hemmamatcher 2014. Bland annat hemmapremiären mot Halmstad, hemmaderbyt mot packet, hatmötena med Malmö och Göteborg och många fler. Dessutom, om du vill ha plåt till hemmaderbyt är ett säsongskort nästan ett krav om du ska få tag på en biljett i klacken.

DIF släppte 2 500 säsongsplåtar till Sofialäktaren. Dessa plåtar är ENDAST till för de som är beredda att ge sitt allra yttersta för att bidra till stämningen på våra matcher. Vill du inte göra det finns det tusentals andra mer lämpade platser. Priset på Sofialäktaren är subventionerat för att du ska sjunga och ge 100%. Det är en ära att sjunga för DIF och du ska vara stolt över att vara en del av Sofialäktaren.

KÖP SÄSONGSKORT OCH FYLL SOFIALÄKTAREN – SVERIGES TYNGSTA STÅPLATS!

Djurgårdsfamiljen