5 dagar kvar – köp biljett nu!

Dela gärna!

Det är fem kvar till den feta träningsmatchen mot Union Berlin! På lördag klockan 15.30 startar säsongen 2014 – som vi har längtat! Biljetterna är släppta – köp förköp!

Vi står inför vår första hela säsong på vår nya hemmaarena. Stockholmsarenan kommer även att vara spelplatsen för vår första fotbollsmatch för året. DIF har fått till en träningsmatch mot inga mindre än Union Berlin! Biljetterna är släppta och priserna är 100 kronor på samtliga sektioner (50 kronor för de under 16 år). Vi tänker samla alla Djurgårdare på en sektion och sätta agendan för säsongen 2014 med ett jävla drag redan första matchen! Vi uppmanar samtliga att köpa biljett på Sofialäktaren!

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR!

Det har varit mycket problem med biljettköpen i DIFs nya biljettsystem. Vi vill förtydliga att den orangea sektionen är Sofialäktaren. Viktigt är att många köper förköp. Arenan kommer knappast att bli slutsåld, men desto fler biljetter vi säljer i ett tidigt skede, ju fler har vi möjlighet att bli. Union kommer upp med imponerande mycket folk för att vara en träningsmatch. Vi ska dock inte vara sämre. Vi ska samla familjen och skapa ett jävla drag redan från start!

Du köper biljett till matchen på länken ovan, i Globens biljettkassor eller i butiken på Nybrogatan 20. Observera att i butiken på Nybrogatan finns enbart klackbiljetter till försäljning. Det kommer även att finnas biljetter till Sofialäktaren till försäljning i vårt souvenirbås på måndagens match mot Rögle.

DJUUUUUUUUU..

Premier at Stockholmsarenan