Över 1000 sålda första dagen – köp biljett till Union Berlin!

Dela gärna!

Trots det enorma biljetthaveri som inträffade under biljettsläppet till matchen mot Union Berlin så såldes över 1000 biljetter till DIF-sektioner första dagen, det till en träningsmatch i januari.  Fortsätter biljettförsäljningen såhär blir det en riktigt bra publiksiffra – så vi uppmanar alla – köp förköp och hetsa polarna att göra detsamma!

Tyskarna har fått 1050 biljetter skickade till sig i en första vända. Dessa förväntas ta slut inom kort, så de kommer att få fler biljetter skickade till sig. De har redan fyllt ett flyg som tar 177 man, men de flesta kommer ta sig till Stockholm på egen hand. Intresset därifrån är verkligen stort! Om det visar sig att Union Berlin kommer med 2 000 man, som det ryktas om, innebär det det största bortaföljet på Stockholmsarenan hittills (derbyt borträknat). Det kommer heller inte vara ett följe som IFK Norrköpings utan vi kan förvänta oss bra kvalitet på de supportrar som kommer upp för att stötta sitt lag.

Nu gäller det för oss att mobilisera allt vi kan! Vi tror på en riktigt bra publiksiffra och en heldagsfest i Djurgårdens färger.

Du kan köpa biljett via nätet HÄR eller smidigt genom att ringa 0771-31 00 00

Klackbiljetter till Sofialäktaren kan du även köpa direkt i DIF-butiken på Nybrogatan 20 eller i JKs souvenirbås på måndagens hemmamatch mot Rögle.