Biljettsläpp tåget – lördag 10.00 DIF hockeybutiken!

Dela gärna!

Det är ett galet sug till vår invasion av Helsingborg! Vi kan inte släppa tågbiljetterna i butik och online samtidigt med risk för överbokning. Därför kommer de hett eftertraktade tågbiljetterna till Helsingborg att släppas i DIF:s hockeybutik i Globen på lördag 10.00 – först till kvarn gäller!

Sedan vi gått ut med satsningen på 5000 man till Helsingborg så har det surrats rejält om bortapremiären bland Djurgårdsfamiljen, och när vi nu också gått ut med att JK arrangerar tåg så är resan redan glödhet! Intresset för tågresan bedömer vi vara så stort så att vi inte kan släppa resan i butik och online samtidigt, med risk för överbokning.

Priset på resan är 795 kronor. För att underlätta försäljningen och stötta vårt tifogäng ger vi möjligheten att betala 800 kronor istället och därmed skänka en välbehövlig femkrona till Sofia tifo. För att åka med tåget måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Du kan köpa ditt medlemskap samtidigt som du köper din tågbiljett. Glöm inte att lägga till Supporterhundringen!

Biljettsläpp tåget: Klockan 10.00 lördag 25 januari i DIF Hockeys butik, Globen City.

På lördag spelas årets första fotbollsmatch – och det är löning – så då passar det perfekt att släppa tågbiljetterna till bortapremiären. Det blir en kul lördag! Skriv upp dig i butiken vid 10.00, tågsurra med polarna, dra till puben klockan 11.00 – sen match DIF – Union 15.30!

Vill du vara säker på att få en de 490 platserna på tåget bör du hänga på låset vid öppning – först till kvarn gäller! Butiken öppnar som sagt 10.00, och stänger sen vid 14.00. Eventuellt överblivna tågbiljetter kommer sedan att säljas på Stockholmsarenan vid våra souvenirbord bakom den södra läktaren.

Vi kommer att hålla 20 tågplatser till landsort som inte kan närvara vid lördagens biljettsläpp. Vill du ha plats på tåget – maila [email protected] och ange namn, telefonnummer, adress, postnummer, ort och antal platser du vill boka (max två). Även här är det först till kvarn så det gäller att vara snabb. Observera att ni som bor på landsort som vill följa med, ni stiger också på och stiger av i Stockholm, vi har tyvärr inte möjlighet att stanna i era respektive städer utan ger er endast möjlighet att åka med tåget på samma villkor som alla andra.

Hockeybiljetter – kampanj!
I samband med tågsläppet kan man även köpa klackbiljett till DIF Hockeys match mot Malmö den 29 januari för endast 100 kronor. (ordinarie pris 160 kronor). Priset gäller endast vid köp i hockeybutiken.

Pris: 795 kr
Antal tågplatser: 490 platser
Åldersgräns: 18 år (utan undantag)
Medlemskap i JK krävs på tåget. Medlemskap kan köpas samtidigt som tågresan för 150 kronor (250 med Supporterhundring)

OBS! För att underlätta så att uppskrivningen går smidigt så ber vi er som ska köpa tågbiljetter till polare att ta med följande uppgifter om varje resenär: Namn, mobilnummer och mailadress. Tack på förhand!

Tågtider m.m är ännu inte spikat, men utgå ifrån att vi åker tidigt på söndag morgon, och hem cirka en timme efter match.

Bussresa: Förutom tåget satsar vi givetvis också på en fet busskaravan. Inom kort kommer bussinfo till Helsingborg.

Matchbiljetter: Vi väntar på matchbiljetter från Helsingborg. Vi återkommer med info.

ALLA TILL HELSINGBORG – VI SKA BLI 5 000 MAN!

668ed893dcdc05017b89435fd19244e3