Nu får vi Hovet att gunga igen

Dela gärna!

Det spelar ingen roll hur det ser ut på isen, vad tabellen säger eller att det är en måndag. I kväll är Hovet fullsatt mot Rögle – nu får vi vår borg att gunga igen.

Ända sedan JK-dagen har det andats positiva vindar på Hovets ståplatsläktare. Den så kallade läktarinsatsen senast mot Karlskrona var dock under all kritik. Hovet är vår hemmaplan, vår borg. Den ska inte eka tyst bara för att DIF missar en målchans eller ligger under.

På måndagskvällen har vi alla chans till revansch. Även om en direktplats till Kvalserien ser ut att försvinna i fjärran står det viktiga poäng på spel. Och framför allt kommer Hovet vara fullsatt i kväll när sponsorerna bjuder på inträdet.

I klacken är det massiv skärpning som gäller. Det är aldrig okej att stå tyst, sitta ner(!) eller hålla på med annat än att sjunga i 60 effektiva minuter för sitt lag. Om någon inte gör detta finns det andra sektioner.

Vi kan ha fantastiska toppar och grym stämning, men i kväll gäller också att vi inte sjunger för snabbt och klappar för mycket. Sångerna dör då ut fortare, man hör ej budskapet och de blir snabbt uttjatade. Lyssna in melodin och SJUNG – skrik inte.

Ju mer känsla vi har i sångerna, desto bättre och mer långsiktig stämning.

Ett fullsatt Hovet förpliktigar. Nu skapar vi det där draget som bara vi kan. Och ser till att Rögle halkar efter oss i tabellen.

FORZA DJURGÅR’N

OBS! Ikväll gäller endast kontanter i JK-båset på Hovet pga problem med kortläsarna.

Sprid gärna ordet – ta ut pengar innan ni drar till Hovet!

Kom och köp medlemskap och de senaste souvenirerna.

En Arena har precis som vanligt öppet inför matchen för törstiga och hungriga djurgårdare.

Det finns platser kvar – hämta ut din biljett gratis från 17.30 i entré 11. Räkna med långa köer.