Bortapremiären 2014 – tåget fyllt på en timme!

Dela gärna!

Söndag den 30 mars klockan 15.00 spelas den allsvenska premiären borta mot Helsingborg. Vi var 2 700 blåränder där ifjol, men vi vet att vi har större potential än så, och med rådande intresse så siktar vi nu på 5000 man!

Biljetterna till Bo A Ormen sålde slut direkt. Det var tyvärr många Djurgårdare som fick vända hem tomhänta. Vi för en kontinuerlig dialog med SJ och undersöker just nu möjligheten att koppla på fler vagnar på tåget. Att vi ska få fler vagnar är dock något som absolut inte är säkert, utan endast vår förhoppning.

Tågplats eller inte – vi uppmanar hela Djurgårdsfamiljen att mobilisera och sluta upp i Helsingborg i ett helt enormt bortafölje! Vi vill se Djurgårdare i alla åldrar, från alla olika läktarsektioner, och från olika delar av landet. Tillsammans ska vi ge våra älskade Blåränder ett bortastöd som inget annat lag i detta land är i närheten av. 5000 man är en enorm siffra, men det är vi som kan göra det – och vi ska göra det! Vi var 2700 man på plats i bortapremiären förra säsongen som även den spelades mot gröthalsarna, men vi ska ännu fler i Helsingborg 2014. Vi ska ta revansch för förlusten i fjol och fortsätta hösttrenden då DIF var bäst i landet, både på plan och läktaren!

Förutom tåget satsar vi givetvis också på en fet busskaravan. Läs mer och skriv upp dig HÄR för endast 300 kronor!

Järnkaminerna och vår SLO Lena ligger på Helsingborg i ett försök att få loss ett stort antal biljetter. Vi återkommer när vi vet mer om biljettsläpp och priser.

Bo A Ormen
Tåget är som sagt fyllt. Men för att det ska kunna rulla krävs det ett antal faktorer. För det första är det 18 års gräns på tåget – inga undantag. Medlemskap i JK krävs på tåget och ska köpas innan avresa (köp medlemskap här). Att arrangera en tågresa är ett stort åtagande ekonomiskt och sätter ett väldigt stort ansvar på JK. Vi har nu fått möjligheten att arrangera tåg till Helsingborg och det ställer stora krav på oss. En förutsättning för att tåget ska rulla och vi ska ha en möjlighet att arrangera tåg i framtiden är att vi följer de ordningsregler som gäller. Vår ambition är att den här resan ska bli ett positivt minne för alla Blåränder. Det är endast möjligt om alla hjälps åt att göra resan trivsam för resenärer och personal. Därför ber vi er respektera följande regler:

  • Tåg och bussar avgår på utsatt tid. Vi kan inte ta hänsyn till sena ankomster.
  • För att få gå på tåget måste giltig biljett uppvisas. Saknas biljett nekas personen tillträde. Det gäller även för hemresan.
  • Det är inte tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker på tåget. Tåget har två bistrovagnar där dryck kan köpas för de som vill fukta strupen. Det är dock tillåtet att ta med sig smörgås eller dylikt.
  • Ingen skadegörelse! All skadegörelse så som sabotage av tågets inventarier, uppsättning av klistermärken etc. kommer ge JK böter vilket kommer få stora konsekvenser.
  • Vi har tyvärr inte möjlighet att plocka upp eller släppa av resenärer på vägen.

Vi har som sagt lagt undan 20 biljetter till landsortssupportrar. Vill du ha plats på tåget – maila [email protected] och ange namn, telefonnummer, adress, postnummer, ort och antal platser du vill boka (max två). Det är först till kvarn så det gäller att vara snabb. Observera att ni som bor på landsort som vill följa med, ni stiger också på och stiger av i Stockholm, vi har tyvärr inte möjlighet att stanna i era respektive städer utan ger er endast möjlighet att åka med tåget på samma villkor som alla andra.

Tågtider m.m är ännu inte spikat, men utgå ifrån att vi åker tidigt på söndag morgon, och hem cirka en timme efter match.

PLANERA IN DATUMET OCH VAR MED PÅ STARTSKOTTET AV ETT RIKTIGT FETT DJURGÅRDSÅR!

668ed893dcdc05017b89435fd19244e3