Invasion Helsingborg – skriv upp dig!

Dela gärna!

Bortapremiären närmar sig. Tåget sålde slut på drygt en timme, och bussanmälningarna rullar in i jämn takt. Skriv upp dig nu och bidra till haussen!

Tåget på 500 man är redan fyllt, hundratals har bokat egna weekendresor i Köpenhamn och Skåne, och tusentals åker ner över matchdagen, och nu har vi också börjat vi fylla JK:s bussar. Satsningen mot 5000 man fortsätter! Vi har märkt av ett enormt intresse från djurgårdare i hela landet att sluta upp nere i Helsingborg. Tillsammans ska vi bli ett massivt bortafölje och färga hela staden blårandig!

Järnkaminerna och DIFs SLO Lena ligger på Helsingborg i ett försök att få loss ett stort antal matchbiljetter. Vi återkommer när vi vet mer om biljettsläpp och priser. Senaste budet är att de ska släppas i månadsskiftet februari/mars.

Det går att skriva upp sig på våra bussar ner till Helsingborg för bara 300 kronor tur och retur. Priset gäller endast fram till den 1 mars, därefter blir det en prishöjning. Med andra ord, skriv upp dig på en gång! Vi har inte spikat avresetid ännu men räkna med att vi åker tidigt på morgonen/sent på natten. Du kan skriva upp dig på våra bussar på flera olika sätt. Enklast gör du det här nedan genom att trycka på länken, fylla i dina uppgifter och betala på nätet. Du som inte vill göra det på nätet kan antingen skriva upp dig i vårt souvenirbås på Hovet, och inom kort i DIF-butiken på Nybrogatan 20 eller i DIF Hockey Concept Store.

SKRIV UPP DIG HÄR!

Vi har gjort några ändringar i bokningssystemet som är värda att informera om. Till att börja med, om du trycker på länken ovan blir resan redan markerad och du behöver bara välja antalet bussplatser du vill köpa. Därefter kan du välja att köpa medlemskap i Järnkaminerna för 2014 på samma gång. Du behöver alltså inte göra två köp utan kan betala allt på samma gång. Nytt för i år är även att du kan skänka ett bidrag till Sofialäktaren tifo. Du kan självfallet välja att inte skänka någonting men vi rekommenderar starkt att göra det. Du kan välja att skänka 10, 20, 50 eller 100 kronor.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du som sagt lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad.

Hetsbild

Du är väl medlem i Järnkaminerna 2014? Om inte, köp ditt medlemskap HÄR eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey.