Stadshagenpremiär – kom och frys med Djurgårdsfamiljen

Dela gärna!

Nu på lördag spelar blåränderna för första gången ute på Stadshagen mot IFK Mariehamn. En tradition som många blåränder brukar leta sig till. Kom och se DIF ta årets första seger och spana in formen på våra nyförvärv på ett iskallt Stadshagen!

Matchen börjar 15.00 och biljetter köper du i entrén för 50 kronor kontant, det är gratis inträde för de under 17 år. På matchen kommer vi sälja medlemskap i JK 2014, bussresa till Helsingborg och följande souvenirer (en del till utförsäljningspriser för att kunna beställa nya souvenirer):

– Flagga 200 kronor
– Halsduk “114 33 Stadion” 100 kronor
– Halsduk “Stadiontornet” 100 kronor
– Halsduk “Djurgår´n tills jag dör” 180 kronor
– Mössa “Djurgår´n 08” 100 kronor

På kvällen från klockan 19.00 bjuder sedan UCS och Sofialäktaren tifo in till releasefest av Sofialäktaren-DVDn 2013 på En arena vid Globen. Filmen kommer att visas från klockan 20.00 och kommer att kunna köpas på plats, och hämtas ut av de som förbeställt. Biljetter till festen köper du vid UCS bort på Stadshagen.

På festen kommer Järnkaminerna att sälja en rykande färsk WCT-Jacka som precis kommit in i lager. Jackan är så ny att vi inte ens hunnit få några bilder på den men vi lovar att den är ruskigt snygg och du lär behöva lägga vantarna på denna tidigt om du ska få ett exemplar. Den finns i storlekarna S-XXL och kommer på festen att säljas för specialpriset 400 kronor. Efter detta kommer den kosta 450 kronor så passa på. JK´s souvenirförsäljning på festen kommer att pågå mellan 19-22.

DIF!