Supporterhundringen – stöd DIF:s supporterkultur!

Dela gärna!

Inför säsongen 2013 gav vi de som ville stötta Reseklubben och Sofialäktaren tifo chansen att göra detta genom att bidra med en extra hundring när de köpte medlemskap i Järnkaminerna. Det blev succé och ett stort bidrag tillföll de två vitala delarna av vår supporterkultur. Självklart fortsätter vi med Supporterhundringen även 2014, och vår förhoppning är att ännu fler ska signa upp sig och därmed stärka vårt bortaresande och våra tifoarrangemang.

– Köp vanligt medlemskap i Järnkaminerna 2014 + Supporterhundring – 250 kronor

– Köp familjemedlemskap i Järnkaminerna 2014 + Supporterhundring – 400 kronor

Bidra till att vi ska bli ännu bättre på läktaren 2014, med ännu fetare tifoarrangemang, och ännu billigare och bättre resor!

Tifon och bortaresande är två saker i vår supporterkultur värda att lyfta fram lite extra, där vi Djurgårdare traditionellt sett är bäst i landet. Reseklubben har växt väldigt mycket de senaste två åren och vi är just nu fler på bortaplan än på flera år. Till kommande säsong är vårt mål att växa ytterligare och skicka iväg ännu fler djurgårdare land och rike runt. Tifosäsongen 2013 har varit galen. Med den nya organisationen har nivån på våra tifon hållit absolut världsklass. Eller vad sägs om regnbågsröken i cupfinalen, trestegs-tifot på vår sista Stadion-match, det enorma blårandiga tifot i vår premiär på Stockholmsarenan? Dessa är bara några exempel på fenomenala arrangemang Sofia tifo har genomfört i år. Dessa två delar vill vi nu uppmana alla Djurgårdare att stötta genom “Supporterhundringen”.

Du bidrar till att stärka Djurgår´ns supporterkultur, du ger oss mer möjligheter att utvecklas, växa, och bli ännu bättre!

Supporterhundringen innebär att du i samband med att du blir medlem frivilligt betalar 100 kronor extra som oavkortat går till Sofialäktaren tifo och JK:s Reseklubb (delas 50/50). Under 2013 hade RK genom bland annat intäkter från Supporterhundringen möjlighet att kraftigt subventionera resor som Helsingborg i premiären och Öster i sista omgången med flera. Stora invasioner med tusentals DIF på plats. Med ditt stöd genom att lägga till Supporterhundring hoppas vi kunna upprepa och överträffa dessa invasioner under 2014. Vi har till bortapremiären också arrangerat tågresa till Helsingborg, det är också möjligt nu då vi har en bättre ekonomiskt trygghet, med hjälp av Supporterhundringen.

För Sofialäktaren tifo innerbär varje krona ett viktigt stöd för alla de som lägger ner hundratals timmar inför våra tifon, ofta i dygn i sträck utan sömn. Med en starkare ekonomisk grundplåt att stå på kan de börja planera sitt tifoår och bidra till den del av vår supporterkultur som nämns med stor respekt över hela Europa. Genom att skänka en Supporterhundring är du en del av detta och stärker vår kultur!

Så du som vill uppleva fler bortamatcher med bara blåränder, och fler fantastiska tifon – bidra med en Supporterhundring! Du kan köpa medlemskap inklusive Supporterhundring direkt via JK:s webblösning på länkarna här ovan eller i vårt bås på Hovet.

STÖD TIFON OCH BORTARESANDE – BIDRA MED EN SUPPORTERHUNDRING! VI SKA VARA SVERIGES NUMMER 1 PÅ LÄKTARNA!!!