Vinnarna i utlottningen!

Dela gärna!

De som skrev upp sig på bussarna till Helsingborg innan den 17 februari var med i en utlottning av grymma priser. Här är vinnarna!

Vinnarna är…

1. Felix Lundqvist. Du vinner JKs nya WCT och får dina resa till Helsingborg betald!
2. Simon Öman. Du får din resa till Helsingborg betald och får valfri t-shirt ur vårt souvenirutbud!
3. Helena Eriksson. Du får din resa till Helsingborg betald!
4. William Kullgren. Du får din resa till Helsingborg betald!
5. Adam Paldanius Överkvist. Du får valfri t-shirt ur vårt souvenirutbud!

Vi kontaktade vinnaren av tävlingen Felix Lundqvist och bad honom svara på några frågor.

Hej Felix och grattis till vinsten i vår utlottning! Var det oväntat?
Tack så mycket! Ja det var riktigt oväntat och känns kul. Inte minst för att jag spanat in WCT tröjan och gillar den starkt.

Du skrev upp dig relativt tidigt på resan, hur kommer det sig?
Jag skrev upp mig tidigt därför att jag tycker att det är skönt att få det gjort. Men sen tycker jag även att det är viktigt att få igång en hype tidigt så vi blir så många som möjligt!

Hur länge har du följt DIF?
Jag har alltid varit Djurgårdare ända sen jag började spela fotboll för 12 år sen. Går på matcher regelbundet sen andra halvan av säsongen 2012.

Vad tror du om säsongen 2014, sportsligt respektive läktarmässigt?
När det gäller det sportsliga måste jag säga att jag är en tråkig typ. Vågar inte hoppas på för mycket men tycker samtidigt att truppen ser stabil ut. Vi har en riktigt spännande anfallstrio och de två (tre) nyförvärven är spännande.

Läktaråret säsongen 2013 var fantastiskt. Det är dumt att sätta upp för höga förväntningar inför 2014 men när det gäller läktaren är jag inte alls orolig. Vi vet vad vi kan och har åstadkommit på nya Stockomsarenan, nu är det bara att jobba uppåt därifrån och höja oss.

Och till sist, blir vår invasion av Helsingborg det fetaste bortaföljet i Allsvenskan under året eller kan någon utmana oss?
Det skulle jag vilja påstå att jag tror det blir! Intresset för matchen känns riktigt stort därute. Vi ska ta över Helsingborg och färga stan blårandig.

 

Gå in och skriv upp dig du också! Priset 300 kronor för en bussplats tur och retur gäller endast fram till den 1 mars, därefter blir det en prishöjning.

Läs mer om matchen och skriv upp dig HÄR!

Du är väl medlem i Järnkaminerna 2014? Om inte, köp ditt medlemskap HÄR eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey.