Bortapremiär mot Helsingborg – vi ska ta revansch

Dela gärna!

Det blir återigen Helsingborg i bortapremiären. Till 2013 års bortapremiär åkte tusentals blåränder ner till norra Danmark för att bevittna en urusel prestation av DIF. Torsk med 3-0 och underkänt drag på läktaren. Den 30/3 2014 är dagen vi tar revansch.

Då skickade vi 13 bussar från Stockholm. Nu är redan ett tåg fyllt, och mängder av bussar står bokade, bland annat fyra stycken från landsort. Vi har med andra ord riktigt bra förutsättningar att bli sjukt många nere i Helsingborg. Skriv upp dig direkt så bidrar du till haussen! Ju fler som är uppskrivna tidigt desto fler blir vi, eftersom blåränder lockar blåränder. När du själv har skrivit upp dig har du ett stort ansvar att se till att hela ditt kompisgäng gör det samma – alla ska med!

LÄS MER OM MATCHEN OCH SKRIV UPP DIG HÄR! 

I gröthalsarnas läger garvar de åt vår satsning, säger att vi har hybris och tror att vi inte har en chans att slå förra säsongens bortafölje på 2700 man. De tror fel. Vi ska åka ner med tusen- och åter tusen revanschtörstande järnkaminer. Från landets alla hörn och kanter ska vi samlas, vi ska fylla ståplatsläktaren och sedan svälla över till sittplats. Tänk er hur fett det skulle vara med växelsång 50 mil bort från Stockholm..

Vi ska ta över varenda gata, varenda torg – VI SKA BLI 5000 MAN I HELSINGBORG!

Du är väl medlem i Järnkaminerna 2014? Om inte, köp ditt medlemskap HÄR eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey.