Sirius i cupen – skriv upp dig och köp biljett!

Dela gärna!

Söndag den 2 mars är det dags för årets första bortamatch – Sirius i Svenska Cupen! Biljetterna har släppts och vi fixar bussar!

Matchen spelas i Uppsala på Lötens IP och börjar 15.00. Uppsala och Sirius har valt att lägga till ytterligare läktare vilket gör att kapaciteten kommer vara drygt 3000. Av dessa får vi 1250 biljetter. Dessa SKA säljas slut, inget snack! Biljett till matchen kostar 90 kronor och köps via länken nedan.

KÖP MATCHBILJETT HÄR!

För att haussa matchen och förenkla för folk att ta sig dit fixar vi bussar direkt till arenan! Bussarna kommer att åka från Stadion 13.00. Man har med andra ord tid att föra innan avresa samt på bussen. Vår kära Berit öppnar upp portarna till Östra Station redan klockan 11.00 och välkomnar alla blåränder. En plats på våra bussar tur och retur kostar 150 kronor och kan köpas på flera ställen. Enklast gör du det här nedan genom att trycka på länken, fylla i dina uppgifter och betala på nätet. Du som inte vill göra det på nätet kan antingen skriva upp dig i vårt souvenirbås på Hovet, och inom kort i DIF-butiken på Nybrogatan 20 samt DIF Hockey Concept Store.

SKRIV UPP DIG PÅ VÅRA BUSSAR HÄR!

Vi har gjort några ändringar i bokningssystemet som är värda att informera om. Till att börja med, om du trycker på länken ovan blir resan redan markerad och du behöver bara välja antalet bussplatser du vill köpa. Därefter kan du välja att köpa medlemskap i Järnkaminerna för 2014 på samma gång. Du behöver alltså inte göra två köp utan kan betala allt på samma gång. Nytt för i år är även att du kan skänka ett bidrag till Sofialäktaren tifo. Du kan självfallet välja att inte skänka någonting men vi rekommenderar starkt att göra det. Du kan välja att skänka 10, 20, 50 eller 100 kronor.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du som sagt lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Sirius_DIF

Du är väl medlem i Järnkaminerna 2014? Om inte, köp ditt medlemskap HÄR eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey.