Rösta på Årets Järnkamin 2013/2014!

Dela gärna!

Jocke, Hank, Honken eller Sörensen? Nu är det dags att rösta om vem som ska bli Årets Järnkamin i ishockey 2013/2014.

Järnkaminernas styrelse har nominerat fyra kandidater till det åtråvärda priset. Precis som vanligt handlar det mycket lite om poäng och betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Här är de fyra kandidaterna till Årets Järnkamin 2013/2014:

#10 Joakim Eriksson

Återvändaren fick ett A på bröstet och har burit laget på sina axlar stora delar av säsongen. En lagspelare som fått igång de andra när stämningen varit låg i båset. Gör alltid sitt jobb på isen och bidrar till att göra sina medspelare bättre. Ett föredöme.

#17 Henrik Eriksson

I kölvattnet av “Fimpen” Eklund och Jimmie Ölvestads avslutade karriärer har “Hank the tank” gjort absolut allt för att försöka fylla tomrummet. Han tacklar på allt, slänger sig framför de hårdaste av slagskott och har även lyckats få in ett antal puckar i mål.

#18 Michael Holmqvist

En retsticka med finess som är djurgårdare ut i fingerspetsarna. Han tar oerhört mycket stryk framför motståndarnas mål och är sällan inte sen med att ge ett tjuvnyp tillbaka. “Honken” har haft ett av sina bättre år i DIF-tröjan.

#66 Marcus Sörensen

Inför säsongen lämnade den ena efter den andra unga spelaren DIF för SHL-lag. Men en talang stannade kvar. Sörensen har sina dalar men han gör alltid jobbet som krävs ute på isen. Få har skapat så många lägen eller tagit lika mycket stryk som honom.

Lägg din röst här:

[polldaddy poll=”7809489″]

Omröstningen stänger på söndagen den 23:e februari klockan 23:59. Priset kommer att delas ut på grundseriens sista hemmamatch – mot Asplöven fredagen den 28 februari.