Bortakortet – idag sista dag att boka!

Dela gärna!

Precis som i fjol kommer du att kunna vara säsongare även på bortaplan under 2014. Supporterkortet, mer känt som Bortakortet, ger dig biljett till samtliga bortamatcher 2014. Sista dagen att köpa det är torsdag 13 mars!

Något oväntat har sista dagen för att köpa supporterkortet förlagts till den 13 mars, med andra ord drygt två veckor innan premiären. För alla er som tänkt vänta till sista stund med inköpet – sista stund är alltså NU!

Supporterkortet är ett grymt initiativ framtaget i samarbete mellan föreningarna i SEF för att främja bortaresande. En gammal käpphäst i supporterkretsar, nämligen att en klubb ska kunna tjäna pengar på att dess supportrar reser på bortamatcher, har här tillmötesgåtts då delar av intäkterna tillfaller DIF när Djurgårdssupportrar köper kortet. Se det alltså som ett alternativ till att stötta övriga föreningar i landet med dina entrépengar, och som en möjlighet att spara lite pengar om du reser flitigt.

Kortet kostar endast 1000 kr och berättigar till entré på anvisad sektion vid samtliga Djurgårdens bortamatcher i Allsvenskan 2014 inklusive derbyt mot Solna aik på Friends Arena!

KÖP KORTET HÄR!

Vid frågor kontakta Lena på telefon 072-514 00 04.