Ståplatsbiljetterna här – nu fyller vi våra 3500 platser i bortaklacken

Dela gärna!

I dag onsdag 12 mars släpps ståplatsbiljetter till bortapremiären i Helsingborg i butik!

Biljetterna är till den norra läktaren (ståplats) och kommer att släppas i ett begränsat antal i DIF-butiken på Nybrogatan och i Djurgården Hockeys butik i Globen shopping. Dessa biljetter säljs fram till 23 mars, sedan höjs priset till 180 kronor respektive 90 kronor och säljs endast via Ticnet. Det är sjukt viktigt att vi säljer slut dessa så snabbt som möjligt! Köp din biljett på en gång!

På torsdag 13 mars släpps sedan biljetter på Ticnet. Om du vill ha biljett till ståplats rekommenderar vi dig att köpa upp de biljetter vi har fått uppskickade av Helsingborg.

Pris:
– Vuxen 120 kronor
– Ungdom/student/pensionär (ungdom tom 17 år) 60 kronor

OBS! Hockeybutiken tar endast kontanter.

Matchbiljett ingår INTE i våra resor. Om du har bokat en plats på vårt tåg eller bussar är du heller inte garanterad matchbiljett, den får du ordna själv. När biljetterna släpps gäller det att vara ute god tid för att få tag på en. Vi vill dock poängtera att man inte bör vänta med att fixa resa ner eller skriva upp sig på våra bussar bara för att man inte har fått biljett. Om man är ute i god tid får man tag på en biljett.

För er som vill ha en garanterad plats på samtliga bortamatcher i Allsvenskan 2014 inklusive derbyt mot gnaget är det Supporterkortet som gäller. Bortakortet som det även kallas, har släppts till försäljning. Läs mer om det HÄR!

Förra året fyllde vi den norra läktaren och hade även några hundra på sittplats. Då var vi 2 700 pers. Till årets premiär siktar vi som ni vet på det dubbla. Vill du bidra till haussen av bortapremiären finns det flera saker du kan göra. Köp biljett på den gång och delta sedan i facebookevenemanget. När du har gjort det ser du till att alla dina polare gör det samma. De vill innerst inne hänga med men de behöver en push från dig för att få tummen ur och haka på! De kommer att tacka dig när de står där nere med tusen och åter tusen djurgårdare och staden som ligger 50 mil från Stockholm känns som en enda stor blårandig fest.. Läs mer om matchen och skriv upp dig HÄR!

Vi ska ta över varenda gata, vartenda torg – VI SKA BLI 5000 MAN I HELSINGBORG!