Poddinspelning och försäljning på Östra ikväll!

Dela gärna!

Löning! Från klockan 17.00 kommer DIFpodden att spela in avsnitt #29 på Östra station. JK och UCS kommer att vara på plats och sälja!

Det är löning idag. Det firar DIFpodden med att spela in sitt 29e avsnitt! Samtidigt styr vi upp ett tillfälle för alla Djurgårdare att köpa säsongskort till Sofialäktaren, bli medlem i JK 2014, köpa bussresa till bortapremiären i Helsingborg samt bortamatchen mot Sirius i Svenska Cupen den 2 mars. Dessutom kommer UCS att vara på plats och sälja stickers, sitt Fanzine och den genomgrymma DVDn Sofialäktaren 2013! Även du som har beställt din DVD men inte fått den ännu kommer kunna hämta ut den. Du behöver inte vara över 18 för komma in. Vi tar både kontanter och kort.

Priser:

– Säsongskort Sofialäktaren: För medlemmar i Järnkaminerna 2014 kostar ett säsongskort i klacken endast 1 050 kronor för ungdomar upp till 20 år, studenter och pensionärer. För övriga medlemmar kostar det 1 200 kronor. Läs mer HÄR!

– DVDn Sofialäktaren 2013: 100 kronor. Se trailern för DVDn HÄR!

– Bussresa till Helsingborg: 300 kronor, som för övrigt endast gäller fram till den 1 mars. Därefter sker en prishöjning. Läs mer HÄR!

– Bussresa till Sirius: 150 kronor. Läs mer HÄR!

– Medlemskap i Järnkaminerna: 150 kronor. 250 kronor med Supporterhundringen som vi uppmanar samtliga att köpa och därigenom stötta två viktiga delar av vår supporterkultur. Läs mer HÄR!

Vi kommer att vara på plats från 17.00 och många timmar framåt. 2014 kommer att bli ett sjukt fett Djurgårdsår som du inte vill missa. Kom förbi och köp det du inte har köpt av ovanstående!