13 bussar bokade – tre veckor till bortapremiären!

Dela gärna!

Det är bara tre veckor kvar till den sjukt efterlängtade bortapremiären! Förstår ni, tre jävla veckor? Utöver det fyllda tåget är hela 13 bussar bokade från hela landet, varav åtta är JKs. Det är dags för alla att fixa sin resa nu!

Det mullrar i hela landet, och det snackas överallt om vår satsning på 5 000 man i bortapremiären. Utöver de arrangerade resorna finns det tusentals blåränder som planerar att åka på egen hand. Den här resan kommer det att snackas om länge och den som missar den kommer att ångra sig ännu längre!

Vi har jobbat hårt för att kunna få loss fler vagnar till vårt premiärtåg till Helsingborg. Tyvärr har vi fått beskedet från SJ att vi inte kommer få loss fler. Vi uppmanar istället alla att skriva upp sig på våra bussar eller boka egen resa ner.

När vi släppte anmälan till bussarna till bortapremiären skrev vi att det skulle ske en prishöjning i början av mars. Planen var att höja priset till 400 kronor, men med den rådande medlemsökningen kan vi pressa priset till 340 istället – en direkt effekt av ett stort medlemsantal i JK! Tack vare stora medlemsintäkter kan vi hålla nere priset på bussarna.

LÄS MER OM MATCHEN OCH SKRIV UPP DIG HÄR!

Utöver Stockholm mobiliserar även landsort på allvar! En buss från Örebro och en från Eskilstuna har fyllts, bussar står även bokade från Umeå, Mjölby och Jönköping. Läs mer om landsortsbussarna och hur du skriver upp dig HÄR!

Har du inte fixat resa till bortapremiären ännu? Gör det NU – vi ska skapa historia, vi ska ta över varenda gata, vartenda torg..

VI SKA BLI 5 000 MAN I HELSINGBORG!

Hetsbild

Du vet väl att du måste vara medlem i Järnkaminerna 2014 för att få åka med JKs tåg och bussar? Även om du inte ska åka med oss bör du lösa ditt medlemskap på en gång och på så sätt hjälpa oss att skapa landets bästa supporterkultur. Köp ditt medlemskap HÄR eller på våra hemmamatcher i fotboll och hockey.