Assyriska och Halmstad i cupen

Dela gärna!

Tävlingssäsongen är igång! Trots en bitter förlust borta mot Sirius är det inte kört för DIF i cupen. Härnäst kommer två hemmamatcher på Stockholmsarenan mot Assyriska och Halmstad. Köp biljett nu!

Förra årets inhemska cup var väldigt speciell. Samtidigt som laget gjorde sin sämsta inledning av Allsvenskan i DIF Fotbolls historia gick de som tåget i Svenska cupen och var obesegrade ända fram till finalen på Friends arena. Där blev det som alla minns en dramatisk straffläggning och ett drag (och framför allt tifo) av internationell klass.

Nu på söndag möter vi Assyriska (9 mars) och en vecka senare möter vi Halmstad (16 mars) hemma på Stockholmsarenan! Båda matcher börjar 15.00 och ska självklart ses på plats. Vi var över 8000 i en betydelselös träningsmatch, nu gäller det att vi kraftsamlar på samma sätt för nu är det allvar (riktigt allvar, inte råttallvar). DIF säljer biljetter till matcherna för grymma priser. Biljettpaketet är tyvärr försent att köpa men biljetterna är grymt billiga ändå! Köp biljett genom att trycka på den match du vill se.

DIF – ASSYRISKA 9/3 15.00
DIF – HALMSTAD 16/3 15.00

VI SKA VINNA SVENSKA CUPEN, VI ÄR SVERIGES BÄSTA LAG!