Obligatorisk närvaro ikväll på Hovet

Dela gärna!

Det börjar bli tjatigt nu, men ikväll spelar vi en ny viktigaste matchen på säsongen-match. Vi möter ett Asplöven som ligger i ingenmansland och har tappat ett antal spelare de sista dygnen. Det är just sådana matcher som är absolut svårast så ingen, vare sig spelare, ledare eller publik ska komma till Hovet med någon slags underskattning, vi ska ge allt och lite till!

Vi har 2 poängs försprång på Karlskoga samtidigt som de har gjort ett mål mer än oss. Slutet på de här serien blir en riktig rysare..

Tack för senast

Inför matchen mot Södertälje gick vi ut med uppmaningar med lite provocerande underton om saker på läktaren som vi inte tyckt varit OK på sista tiden. Uppenbarligen tog det skruv för det blev en klar kvalitétsförbättring med ett mycket bättre nyttjande av vårt stora sångarkiv än på bra länge. Tack för det.

Vår insats mot Asplöven

Även om det skedde förbättringar från oss på läktarna i senaste hemmamatchen så kan vi som Djurgårdspublik inte vara nöjda på långa vägar. I Solna skulle man vara överlycklig för de publiksiffror vi har och om man skulle mäkta med en bråkdel av den stämning vi skapar på en normal match så skulle dom vara i sjunde himmelen. Men inte vi, för vi heter Djurgårdens IF.

Minns tillbaka fyra säsonger när HV71 tog guldet på isen, men vi krossade hela Hockeysverige på läktaren. Publikmässigt vann vi SM-guld på knock-out. Låt oss ta vi fram det draget plus lite till så kommer vi bli ruskigt svårslagna imorgon på vår hemmaplan.

Samma uppmaningar gäller som sist fast nu vill vi uppmana samtliga att ge ännu mera. Sittplats, ståplats, ungar, damer, herrar, killar och tjejer – alla spelar ni en avgörande roll ikväll för hur framtiden kan komma att se ut! Ställ dig upp och sjung för full hals för Djurgårdens IF, ägna de lediga minuterna, lunchrasten och kaffepausen till att åter studera sångarkivet (https://www.jarnkaminerna.se/sanger/), lär dig texter, sånger, melodi och takt. Spana in bildarkivet från gamla matcher och få en känsla för hur det ska se ut, lev dig in i matchen, sätt press på domarna för att få dem att rätta domsluten efter våra reaktioner. Norrlänningarna ska möta en vägg av ljud och vårt stöd till Stockholms Stolhet ska vara massivt! Asplöven ska aldrig kunna hämta sig eller nå över ytan för att andas.

Innan matchen håller En arena öppet för taktiksnack, dryckesintag, lite mat och självklart sånguppvärmning. Från 16.00 och framåt träffas vi där.

Souvenirer, medlemskap, bortaresor och säsongskort

Bakom klacksektionen på kortsidan har vi vårt souvenirstånd där vi säljer våra souvenirer. Där kan du även teckna nytt medlemskap i Järnkaminerna (gärna med Supporterhundringen), anmäla dig till bussarna till bortapremiären i Helsingborg och cupmatchen borta mot Sirius på söndag, samt köpa säsongskort till Sofialäktaren på Stockholmsarenan. Missa inte att vi rear ut delar av vårt souvenirsortiment för att kunna beställa in nytt till det stundade kvalet i hockeyn och fotbollssäsongen.

Förutom detta kan du få en hel del info och svar på dina frågor om JK av vår personal i ståndet.

Järnkaminernas medlemsupprop – bli medlem i JK 2014

Järnkaminerna har startat ett medlemsupprop för att öka vårt medlemsantal. Vi har fått en fantastisk respons och mer än fördubblat vårt medlemsantal på drygt en vecka! Vi uppmanar alla i Djurgårdsfamiljen att bli medlemmar i Järnkaminerna! Bli medlem via webben eller under matchen mot Asplöven då du kan bli medlem på plats.

Det är nu det gäller, och du ÄR en av de avgörande pusselbitarna i kampen om kvalserieplatsen. Se till att utnyttja det!

KÖP BILJETT HÄR OCH FYLL HOVET!