Reseinfo inför Sirius

Dela gärna!

Imorgon söndag spelar DIF sin första tävlingsmatch för säsongen! 15.00 börjar matchen på Lötens IP i Uppsala. Här hittar du reseinfo.

Det bästa sättet att ta sig till matchen är med JK-buss. En buss är fylld men vi har bokat två stycken. Det finns ett litet antal platser kvar så skriv upp dig nu om du vill åka med! Resan kostar 150 kronor och bussarna kommer att åka från Östra station (öppnar 11.00) och inte Stadion klockan 13.00. Skriv upp dig här nedan genom att trycka på länken, fylla i dina uppgifter och betala på nätet. För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan. Lägg gärna till Supporterhundringen. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven.

SKRIV UPP DIG PÅ VÅRA BUSSAR HÄR!

Om du inte vill åka JK-buss kan du åka bil eller pendeltåg. Med pendeln kommer du till Uppsala Centralstation. Därifrån kan du ta buss 110 eller 115 med riktning Storvreta till Lötens IP som tar cirka 8 minuter. Hoppa av vid hållplatsen “Moskén” så ligger Lötens IP precis över gatan. Du kan också ta buss 2 går från Stadshuset i riktning mot Gamla Uppsala. Hoppa i så fall av vid hållplatsen “Kantorsgatan” så ligger Lötens IP precis bakom Statoil på andra sidan vägen.

Här hittar du info om biljetter till pendeltåget: http://sl.se/sv/Resenar/Valja-biljett/Vara-biljetter/Kombinera-UL-SL/ Bussbiljett

Väl i Uppsala kan du köpa bussbiljett hos försäljningsombud, i biljettautomater eller i mobilen. Mer info om biljetter och priser hittar du här:  http://www.ul.se/Biljetter/Kopa-biljetter/

Glöm inte att köpa matchbiljett vilket du gör HÄR för 90 kronor!