Mjällby away på fredag – skriv upp dig nu!

Dela gärna!

På fredag 11 april möter vi Mjällby på bortaplan. Skriv upp dig på vår buss här nedan!

Mjällby är väldigt unika i Allsvenskan. De har nämligen lyckats med konststycket att skapa en rivalitet med DIF, trots deras nästan obefintliga storlek. Deras gnäll efter Stadion-päronet visste inga gränser och deras pinsamma mediebölande gjorde dem opopulära hos många. I bortamatchen senare på året svarade vi med vårt största bortafölje någonsin nere i Listerlandet och ett regn av päron – denna gången i plast. Det är en lång resa och att vi ska ta tre poäng är typ lika troligt som att korv-Nisse skulle tacka nej till en bratwurst, men vi ska lik förbannat bli många där nere! Matchen börjar 19.00 och bussarna kommer att åka från Stadion 07.00. En plats kostar 400 kronor och du skriver upp dig på länken nedan eller i våra souvenirbås på Hovet och Stockholmsarenan.

SKRIV UPP DIG TILL MJÄLLBY HÄR!

Vi har gjort några ändringar i bokningssystemet som är värda att informera om. Till att börja med, om du trycker på länken ovan blir resan redan markerad och du behöver bara välja antalet bussplatser du vill köpa. Därefter kan du välja att köpa medlemskap i Järnkaminerna för 2014 på samma gång. Du behöver alltså inte göra två köp utan kan betala allt på samma gång. Nytt för i år är även att du kan skänka ett bidrag till Sofialäktaren tifo. Du kan självfallet välja att inte skänka någonting men vi rekommenderar starkt att göra det. Du kan välja att skänka 10, 20, 50 eller 100 kronor.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du som sagt lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad.

VI ÄR MED ER ÖVERALLT!