DIF – Assyriska på söndag!

Dela gärna!

Vår i luften, det är varmare och ljusare ute, och då stiger fotbollsabstinensen. Den stillar du på söndag klockan 15.00 då Blåränderna tar emot Assyriska i Svenska cupen på Stockholmsarenan!

Seger är ett måste för att cupdrömmen ska leva vidare efter fiaskot i Uppsala. Det var bra supporteruppslutning på Lötens IP, men spelet och resultatet var långt ifrån bra. Men nu gäller det att omgående revanschera sig genom att klippa en seger på söndag mot Assyriska, då finns fortfarande chansen till avancemang kvar inför den sista gruppspelsmatchen mot Halmstad hemma 16:e mars!

Senaste gången vi mötte Assyriska i en tävlingsmatch var 2009 i ett möte som ingen Djurgårdare någonsin kommer att glömma. Låt oss skapa nya minnen nu på söndag. Med en vinst kommer allt att avgöras i sista gruppspelsomgången mot Halmstad, som även den spelas på hemmaplan!

SLUT UPP OCH KÖP BILJETT HÄR – NU! 

På plats kan du bli medlem i JK, köpa souvenirer samt skriv upp dig till kommande bortamatcher mot Helsingborg, Mjällby och Malmö.