Landsort – skriv upp er nu!

Dela gärna!

Mängder av bussar står bokade från landsort till bortapremiären i Helsingborg. En buss från Örebro och en från Eskilstuna har fyllts. Bussar står även bokade från Umeå, Mjölby och Jönköping. Skriv upp er nu!

Umeå

Resan arrangeras till självkostnadspris och priset är beräknat på 27 resenärer. Blir vi fler än så kommer överskottet att betalas tillbaka på bussen. Priset är 1 000 kronor och anmälan är bindande. Anmälan sker på mail till [email protected] eller telefon 070-275 97 64.  Uppgifter om inbetalning sker vid anmälan.

Vill ni kliva på längs E4 så går det bra meddela plats vid bokning.

Avresa Umeå: Fredag 28/3 17.00
Ankomst Helsingborg: Lördag morgon 29/3
Ankomst Umeå: Måndag morgon 31/3

Var och en bokar sitt boende själv i Helsingborg för natten mellan lördag och söndag. Matchbiljetter köper ni själva. Priset gäller endast kostnad för bussen. Söndag förmiddag kommer bussen finnas tillhanda för dom som vill lägga in packning. Bussen avgår efter matchens slut.

JK Syd

JK Syd kommer även i år att skicka en buss till bortapremiären med start i Jönköping! Bussen åker sedan via Nässjö, Eksjö och Vetlanda. Priset är 350 kronor och sista anmälningsdag är onsdag 26 mars. För mer info kontakta Martin Persson på 070-324 13 80.

Mjölby

Bussen avgår från Mjölby rececentrum 07:30 den 30 mars. Bussen kostar totalt 11 200 kronor. Alla som åker med delar på den kostnaden och betalning sker på bussen. Bussen har 50 platser och för tillfället har cirka 20 personer bokat. Maila [email protected] för mer info och anmälan!

Det mullrar i hela landet, och det snackas överallt om vår satsning på 5 000 man i bortapremiären. Utöver de arrangerade resorna finns det tusentals blåränder som planerar att åka på egen hand. Den här resan kommer det att snackas om länge och den som missar den kommer att ångra sig ännu längre.

Har du inte fixat resa till bortapremiären ännu? Gör det NU – vi ska skapa historia, vi ska ta över varenda gata, varenda torg..

VI SKA BLI 5 000 MAN I HELSINGBORG!