Biljettpaket cupen och premiären – fyll Sofia mot Halmstad!

Dela gärna!

DIF kommer att möta Halmstad två gånger inom loppet av tre veckor, och de ska ställas mot ett fullsatt Sofia i båda matcherna! Först nu på söndag 15.00 i Svenska cupens sista och avgörande gruppspelsomgång, samt den 6 april i vår allsvenska hemmapremiär.

Trots den bittra förlusten mot Sirius i den första gruppspelsmatchen har vi efter vinsten mot Assyriska fortfarande en chans att gå vidare till slutspel i Svenska cupen! Om vi vinner mot Halmstad samtidigt som Assyriska vinner mot Sirius har vi en chans att avancera till kvartsfinal. Väl där kan vad som helst hända, det såg vi inte minst förra året.. Slut upp på Sofia och sjung fram DIF till avancemang!

DIFs hemmapremiär är alltid något väldigt speciellt, och i år tror vi att den kommer att bli något alldeles särskilt! Vi satsar på en publiksiffra på över 20 000 vilket vi tror är fullkomligt rimligt. Tänk er hur fett det hade varit att börja säsongen med 5000 man i bortapremiären och 20 000 i hemmapremiären!

DIF släpper nu ett biljettpaket där du kan köpa klackbiljett till båda matcherna för grymma 160 kronor! Du köper ditt biljettpaket här nedan och hämtar sedan ut två klackplåtar till vardera match i Ticket Info Syd på söndag från 13.00. Köp paketet och fyll Sofialäktaren mot Halmstad!

KÖP BILJETTPAKETET HÄR!

För dig som bara vill köpa biljett till cupen eller på en annan sektion än klacken gör det här DIF – HALMSTAD 16/3 15.00Välj e-ticket och skriv ut hemma, så du har din biljett med dig när du kommer till arenan.

Säsongskort

Nu kan du även köpa säsongskort till Sofialäktaren och få biljetter direkt i handen! Köp dem i Skyviews biljettkassor eller i DIF-butiken. Priserna (Sofialäktaren) 1200 kronor för vuxna och 1050 kronor för reducerat gäller endast för medlemmar i JK. Vi har tidigare sagt att man måste vara medlem först när man hämtar ut sitt säsongskort, men nu när DIF istället bestämt sig för att skicka ut alla säsongskort är det viktigt att du blir medlem i JK så snart som möjligt. DIF kommer nämligen att kolla i vårt medlemsregister om de som har köpt säsongskort i klacken är medlemmar i JK 2014. Med andra ord – köp medlemskap i JK på en gång! Gör det HÄR eller på söndagens match mot Halmstad. Du behöver inte ha fått ditt medlemskort för att räknas som medlem, utan så fort du har betalat är du medlem.

Försäljning Järnkaminerna

Som vanligt kommer vi att vara på plats och sälja nödvändigheter till säsongen. Du kan lösa ditt medlemskap i JK 2014, skriva upp dig till kommande bortamatcher mot Helsingborg, Mjällby och Malmö samt köpa säsongskort till Sofialäktaren. I matchen mot Assyriska smygsläppte vi vår nya mössa. Nu på söndag kan du köpa den i våra souvenirstånd för bara 140 kronor! Vi står bakom den södra läktaren på plan 4 och 5, kom förbi!

unnamed