Matchbiljetter Helsingborg – 600 biljetter kvar!

Dela gärna!

Det finns inte ord i ordboken för hur stor haussen är för bortapremiären. Vi är beredda att kalla den här matchen den hetaste bortamatchen på 10 år! Det återstår endast 600 biljetter till den norra läktaren, sen har vi sålt slut på våra drygt 4000 biljetter!

HeIF skickade en första laddning biljetter till Stockholm för oss att sälja i butik. De 800 biljetterna sålde slut direkt. När försäljningen sedan öppnade på Ticnet sålde vi slut. När sektion B öppnades såldes den slut på 15 minuter. Nu återstår en sista laddning med 600 biljetter. Dessa säljs från och med nu i DIF-butiken på Nybrogatan 20 och i DIF Hockey Concept Store i Globen Shopping. Dessa kommer att säljas slut inom kort, så ta dig ner till någon av butikerna på en gång så du inte missar chansen att få en plåt till matchen!

Är du landsortssupporter som inte fick tag i en biljett? Gå in på Ticnet och kolla efter returer som kan inkomma. Vår förhoppning är att Helsingborg tar sig till förnuft och ger oss fler biljetter men det är ingen som är säkert dessvärre.

Länk till eventet på Ticnet