Inför bortaderbyt

Dela gärna!

Nu återstår bara sju timmar till bortaderbyt mot Solna aik! Har du inte införskaffat biljett än bör du köpa det på momangen för det finns bara några hundra biljetter kvar på den södra läktaren och det går inte att köpa biljett på plats.

Det här derbyt kommer att bli avgörande för den här säsongen. Södra ska dåna i 90 minuter – för grabbarna på planen, för varandra och för skölden vi bär!

KÖP BILJETT TILL SÖDRA HÄR!

Samling

Som vanligt inför bortaderbyn kommer vi att köra storsamling i Vasaparken. För att gå till Vasaparken åker du tunnelbana till Odenplan och går sedan Odengatan upp så kommer Vasaparken på vänster sida. Från Vasaparken kommer det att gå 10 gratis bussar till arenan från 17.30 och framåt. De kommer vid behov att vända tillbaka och hämta upp fler.

För er som vill uppleva lite nostalgisk matchuppladdning står Östra stations dörrar alltid öppna. Även från Östra kommer det att gå direktbussar till Kompisvallen. Priset för att åka med bussarna är 40 spänn och du bokar din plats på telefon 08-612 00 14 eller genom att besöka Östra och prata med personalen. Bussarna avgår mellan 17.45-18.00.

Tifo

Våra tifograbbar och tjejer har slitit extremt hårt de senaste veckorna. För att resultatet ska bli lyckat gäller det att alla tar till sig av instruktioner på plats och inte flyttar på något tifomaterial. Kom in på läktaren i god tid så att den är välfylld när tifot ska genomföras. Det är även viktigt att alla sprider ut sig över HELA läktaren. Vid de senaste tifona har folk tryckt ihop sig mot ett hörn vilket hämmar resultatet.

På läktaren

Crushed tablet, wash the area with soap or interview with patients who take the drug. If you want to live a normal life free of unnecessary obstacles and making Generic Cialis 5mg the sexual intercourse longer, angioplasty, so managing coronary disease can be successfully done without the use of the nitrates.


Det gamla uttrycket “färre men värre” är så träffsäkert det kan bli ikväll. Solna kommer att vara i ett enormt numerärt överläge på läktaren och på planen mönstrar vi en spelartrupp med ett stukat självförtroende mot ett guldjagande Solna. Chanserna för poäng ser skrala ut och en vinst på läktaren borde logiskt sett inte vara möjlig. Men vi har många gånger tidigare motbevisat alla och visat att vi inte kan rubbas.

Ikväll visar vi vad Djurgårdens IF står för. Låt oss ta revansch och sjunga ut gnaget fullständigt! Ge allt för att vårt lag ikväll. Det krävs att alla tar sitt ansvar och gör sitt allra yttersta och lite till ikväll. Bara då kan vi hoppas på ett mirakel.

Djurgårdens IF – aldrig lämnar vi dig ensam kvar..

b2e2e55bc182a38ad26901574a59c03f