12 mille back – men en jävligt fet klack!

Dela gärna!

Laget i våra hjärtan, Djurgårdens IF, blöder ekonomiskt i både fotbollen och hockeyn. Det är någonting vi allihop inte kan eller får förtränga, det är så verkligheten ser ut.

Men, samtidigt som vi blöder ekonomiskt så glöder Djurgårdsfamiljen! Engagemanget, passionen och stoltheten bland oss Djurgårdare känns större och starkare än kanske någonsin tidigare. Vi supportrar kan och ska tillsammans vända skutan, och få den på rätt köl igen! Vi ska hålla våra huvuden högt, gå med raka ryggar och stolt och självsäker blick – som de Djurgårdare vi är.

Närmaste månaden är otroligt viktig och avgörande för Djurgårdens IF, kanske en av de viktigaste månaderna i föreningens historia. DIF hockey har mirakulöst tagit sig till Kvalserien, vilket i sig är en bragd med tanke på hur det såg ut för en månad sen. Drömmen om SHL lever fortfarande i allra högsta grad och alla förstår vi hur mycket det skulle betyda för hockeyn om drömmen slog in!

Fotbollen har ett katastrofalt ekonomiskt år bakom sig, och till råga på det haft enorma problem med sin viktigaste inkomstkälla, säsongsbiljetterna. Problemet med det nya biljettsystemet har inneburit att försäljningen av säsongsbiljetter drabbats enormt, vilket är ett inkomstbortfall på miljontals kronor.

DETTA ÄR INTE TOMMA ORD – VI SKA GE DJURGÅR´N BÄTTRE STÖD ÄN NÅGONSIN!!!

Ge Djurgår´n vårt bästa stöd är någonting vi säger ofta, men den här gången menar vi det mer än någonsin. Vi behövs mer än någonsin, så låt nu all vår kärlek och engagemang till Djurgår´n brisera!

Du som individ kan göra mycket. Låt ditt engagemang engagera andra, sätt bollen i rullning!

Hockey 
På Hovet under Kvalserien ska det bli slutspelsstämning! Hela jävla Hovet ska koka  – hela Hovet!
3000-manna klack med Sveriges galnaste sittplats som hakar på – ni vet själva hur vi kan bli! Vi kan få 8000 man på Hovet att sjunga, hoppa och leva sig in i matchen på ett fantastiskt sätt. Nu är det vi som slår ur underläge och nu är det vi som jagar…och vi är jävligt hungriga!!

Fotboll
Köp säsongsbiljett! Det är den enskilt bästa saken du kan göra för DIF fotboll just nu. Vi har några veckor på oss att öka försäljningen kraftigt, och det ska vi ta mig fan lyckas med! Har du själv redan köpt säsongsbiljetter kan du försöka få andra Djurgårdare att göra detsamma.

Åk till Helsingborg! Låt bortapremiären sätta standard för säsongen. Vi ska bli ett helt enormt 5000-manna bortafölje som skapar fest och stämning som inget annat lags fans i detta land mäktar med. Det betyder mycket för DIF! Köp biljett till matchen och fixa din resa ner på en gång!

Tagga för hemmapremiären! Det är mycket viktigt med en bra premiärsiffra publikt! Vi ska fylla Stockholmarenan och återigen sjunga in bollen i mål med vår sång! Halmstad ska tyna bort! Din uppgift blir att ta med extra folk, familjen eller polare, och bidra och sprida ordet om premiärhaussen.

DETTA SKA VI VERKSTÄLLA TILLSAMMANS NÄRMASTE TIDEN – TILLSAMMANS SOM DEN FAMILJ VI ÄR!