Säsongen 2014 – därför bör du ha säsongskort

Dela gärna!

Efter flytten i somras skapade vi stundtals magi på läktarna. Nu när vi går in i den första hela säsongen på Stockholmsarenan och hunnit vänja oss kan vi räkna med att det kommer bli ännu bättre. Topparna kommer vara fler och fetare, lägstanivåerna kommer vara högre.

Det är just nu över 7000 sålda säsongskort till säsongen 2014, men vi siktar stenhårt på 10 000 sålda innan försäljningen stänger! DIF har precis lanserat sin kampanj “Aldrig ensam” och filmen “Vi har två” (se filmen HÄR!). Gensvaret har varit en kraftigt ökad säsongskortsförsäljning! Nu fortsätter vi öka så ser vi tillsammans till att nå vårt mål!

Det finns många matcher som sticker ut lite extra under säsongen. Med säsongskort får du en biljett till samtliga hemmamatcher (köp säsongskort här). Här är ett axplock av grymma matcher som ingår när du har säsongskort:

Hemmapremiären
Förra årets säsongsinledning, och inte minst hemmapremiären, var under all kritik. Nu ska leden slutas och laget ges största möjliga stöd från dag ett! För motståndet står Halmstads BK som i höstas slutade på kvalplats. Det är viktigt att vi får en bra publiksiffra och ett bra tryck direkt, så att vi sätter ribban och skapar en hausse för resten av säsongen!

Derbyt
Den 16/4 kommer Flashbacktrollen från Solna på besök till Stockholms stad. Argare, fånigare och med fler mäcktiga hashtags än senast. På vårt första riktiga hemmaderby på över tio år tog vi bara en poäng, visserligen nog för att sätta käppar i hjulen för våra antagonisters guldjakt, men nu ska vi ha alla tre. Givetvis ska vi köra över dem på läktaren och få dem att känna sig riktigt ovälkomna.

Matchen i höstas gav mersmak och de mest attraktiva biljetterna till hemmaderbyt i vår kommer att ta slut fort, det enda sättet att försäkra sig om sin plats är att köpa säsongskort, vilket du gör HÄR!

Malmö FF
Malmö hemma på Stadion var startskottet för den gångna säsongens vändning. Ett laddat möte där skåningarna kommer vara sugna på att få med sig poäng efter att ha blivit nollade på den fronten i fjol, så det gäller att vi ger spelarna så bra stöd som möjligt. Vågar Miiko Albornoz dyka upp?

IFK Göteborg
Hemmamatchen mot Göteborg i slutet på förra säsongen såg ut att sluta oavgjort, men Dan Amartey ville annorlunda, och ja, ni minns alla att han fick sin vilja igenom. Om inte bör ni se det här.

Efter matchen fick vi se ett gäng mindre goa gubbar med en jättegrinig Mikael Stahre i spetsen uttrycka sitt missnöje över händelseförloppet på stopptid. Väldigt trist, såklart.

Mjällby
Mjällby har de senaste åren blivit något av en mardrömsmotståndare, och efter 37 minuters spel, ett päron och någon timmes avvaktande på Stockholms Stadion förra våren gjorde Blekingelaget inte sig till någons favoritlag direkt. Nu ska det kraftsamlas och anti-jinxas som fan. Den här gången slår de oss med 5-0, missa inte det!

Förutsättningarna för att det ska bli en riktigt kul första säsong på Stockholmsarenan från start finns, både publikmässigt och sportsligt. Spelarna kommer göra allt för att bygga vidare på förra säsongens avslutning, och vi ska göra detsamma på läktaren.

KÖP SÄSONGSKORT NU OCH GÖR DET HÄR!